Batavus

Batavus Logo
Batavus Fiets

Batavus, elke fiets zijn eigen karakter

Een van de grootste fietsenspecialist in Nederland is Batavus. Batavus heeft allerlei soorten fietsen, van damesfietsen tot e-bikes, je vindt het bij Batavus. Batavus valt regelmatig in de prijzen en komt goed uit de testen.

Batavus: vakmanschap sinds 1904

De oorsprong van het merk Batavus ligt in 1904, toen Andries Gaastra in Heerenveen begon met de productie van fietsen onder de naam ‘Batavus’. Vanaf het begin lag de focus van Batavus voornamelijk op het produceren van stevige en betrouwbare fietsen.
De groei van Batavus ging door en in de jaren 70 en 80 begon Batavus zich te onderscheiden door middel van innovatie. Batavus was voorloper op het gebied van de ontwikkeling van lichte en sportieve fietsen. Naarmate de fietsindustrie zich ontwikkelde, omarmde Batavus nieuwe technologieën en trends. In 1998 kwam Batavus als eerste op de markt met een elektrische fiets, de Batavus E-go. 


Tot op de dag van vandaag houdt Batavus zich vast aan zijn kernwaarden: kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Batavus blijft een breed assortiment fietsen aanbieden, waaronder de Batavus e-bike.

"In de jaren 70 en 80 begon Batavus zich te onderscheiden door middel van innovatie."

Schermafbeelding 2023 12 08 Om 1412 08
Close Up Batavus

Jouw Batavus E-go Leasen via je werkgever.

Batavus is de fietsspecialist van Nederland. Een van hun populairste e-bikes is de E-Go. De E-go is te verkrijgen in verschillende modellen, zoals de Finez en de Batavus Dinsdag. Naast de E-go heeft Batavus verschillende elektrische bakfietsen. Ga jij voor een E-go Dinsdag of toch liever een andere Batavus fiets?

Kan ik zakelijk leasen?

Batavus Find Bike

Populaire Batavus fietsen