Great minds work at Lease a Bike

Werken bij Lease a Bike

Werken bij Lease a Bike betekent een unieke bijdrage leveren aan een snel groeiend bedrijf. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en samen met ons door te groeien. Ontwikkel jezelf op meer fronten dan alleen je vakgebied. We hebben grote ambities en zoeken mensen die deze samen met ons kunnen waarmaken. Fun staat bij ons altijd centraal, wat je ook doet! 

Als dochteronderneming van Pon heb je bij Lease a Bike de kans om onderdeel te zijn van een klein team onder de vleugel van een grote onderneming. Met het beste van beide werelden zit je hier altijd op de goede plek. Daag jezelf uit en join the ride!

Bekijk de vacatures
Erdc

Onze kernwaarden

Ico Bikecarcombi

Zorgzaam & Eerlijk

We zijn authentiek, transparant, open & duidelijk.

Ico Happy Green

Optimistisch & Vrolijk

We zijn sympathiek. We tonen enthousiasme en energie.

Ico Finger

Slim & Nuchter

We werken hard en gaan een stap verder. We werken samen met iedereen op elk niveau. We denken in oplossingen.

Ico Network

Eigenaarschap

We werken vanuit een 'can-do' mentaliteit. We zijn vooruitstrevend en ondernemend.


Jobs At Pon Move Bms87823 1 1

Join the team

1

Jouw sollicitatie

Je solliciteert op de baan die op jouw lijf geschreven is of stuurt een open sollicitatie in. Uiterlijk 1 week na sluitingsdatum ontvang je een reactie.  

2

Online kennismaking

We zijn benieuwd wie je bent en wat jouw motivatie is. Je hebt een korte online kennismaking. Je krijgt een paar dagen na het gesprek telefonische persoonlijke terugkoppeling.

3

Gesprekken

Afhankelijk van je functie heb je één of meerdere gesprekken met HR, je toekomstige manager en collega’s.

4

Referenties

Met jouw toestemming vragen wij om een aantal referenties. Voor sommige functies vragen we je om het maken van een case of assessment.

5

Welkom bij Lease a Bike

We hebben een match! Ben jij net zo enthousiast als wij, dan kan je snel beginnen.

Bekijk onze actuele vacatures

Wat collega's zeggen

Werken bij een divers en inclusief bedrijf waar je collega’s ook je vrienden zijn.

Untitled Design testimonial orange
De ondernemende spirit en het team gevoel binnen Lease a Bike, dat maakt deze job voor mij. Wij geloven in wat we doen en vanuit die passie, werken we richting mooie resultaten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we altijd blijven leren en ontwikkelen en daar krijgen we alle ruimte voor.
Anouk - Commercieel Manager
3 testimonial orange
Geen dag is hetzelfde hier. Het is een plek waar heel veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en persoonlijke groei. Ik krijg heb hier alle vrijheid én kan altijd rekenen op hulp van collega’s. Fietsen is de toekomst, en ik vind het leuk om mensen letterlijk in beweging te krijgen!
Anne - Implementatiemanager
Schermafbeelding 2022 09 23 Om 1626 16 testimonial orange
Vanaf dag 1 aan boord en het verveelt nog geen moment! Lease a Bike is een jong team waar ‘fun’ en high-performance centraal staan. Je krijgt de ruimte om je werk te doen, maar ook om aan jezelf te werken. Dat maakt Lease a Bike een enorm fijne werkplek.
Hidde - CRM Lead
2 testimonial orange
Teamgevoel is iets dat nooit ontbreekt bij Lease a Bike. Ik ben elke dag trots om onderdeel uit te maken van dit team. We doen het echt samen! En successen? Ook die vieren we samen! Daarbij is er altijd veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en inbreng van nieuwe ideeën.
Femke - Marketing Manager

Wat doen we?

Lease a Bike is opgericht door mobiliteitsaanbieder Pon om het leasen van fietsen voor werknemers en bedrijven zo toegankelijk mogelijk te maken. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.

Onze missie

We geven oprecht om het geluk, de gezondheid en het welzijn van bedrijven en werknemers. Daarom willen we het leasen van fietsen voor werknemers en bedrijven zo toegankelijk mogelijk maken. Fietsen maakt de wereld mooier, gezonder en vooral schoner. We hanteren een duurzaam beleid en streven er naar om zo veel mogelijk mensen te inspireren om de fiets te nemen. 


Persoonlijke ontwikkeling

Bij Lease a Bike bieden we je de kans om verder te leren. Met verschillende programma’s binnen Pon zoals de zomerlabs en de winterlabs blijf je jezelf ontwikkelen! Als jij groeit, groeien wij mee. We geloven erin dat wanneer jij je competenties ontwikkelt, wij hier ook de vruchten van plukken. Daarom vinden we het heel belangrijk dat je blijft doorgroeien op kennisgebied maar ook persoonlijk. 

Img Bikeinnature03

Wat bieden wij jou?

Salaris

We bieden jou een goed marktconform salaris.

Vakantiedagen

Je krijgt van ons 31 vakantiedagen op fulltime basis. Zo kan je lekker lang op vakantie.

Leasefiets

Je hebt recht op een leasefiets inclusief €40 werkgeversbijdrage.

Extra's

Je ontvangt een 13e maand of een bonus, plus korting op Pon producten. Afhankelijk van je functie bieden wij je een telefoon en laptop aan.

Ontwikkeling

We bieden je de mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen via onder andere ons e-learningplatform, onze Winter- en Summerlabs, talentraining en ga zo maar door.

Pensioen

Je ontvangt een uitstekende pensioenregeling bij ons eigen Pensioenfonds Pon.

Zorgverzekering

Je kan een collectieve zorgverzekering afsluiten bij ONVZ of Zilveren Kruis en ontvangt gratis fysio.

Vitaliteit

Met Pon Fit kan je deelnemen aan hét gezondheidsprogramma van Pon.


Customer Support Specialist

Bij Lease a Bike is onze Customer Journey net zo belangrijk als onze ultieme missie om heel werkend Europa te inspireren en te activeren om op hun droomfiets te stappen. Het Customer Support team van Lease a Bike is verantwoordelijk voor het adviseren, informeren en ondersteunen van onze klanten en potentiële klanten. Dit team is hét aanspreekpunt voor de werknemers, de werkgevers en de fietsenwinkels en is onmisbaar binnen onze business.


Jij gaat aan de slag binnen het team van Lease a Bike Nederland. Wij hebben in totaal 80+ medewerkers verspreid over Nederland, Duitsland, België en in 2022 ook in Oostenrijk gestart! Sinds 2020 hebben we al heel veel mooie successen bereikt.

Bekijk hier de vacature
Veloretti Duo Foto 768 X 437