Great minds work at Lease a Bike

Werken bij Lease a Bike

Werken bij Lease a Bike betekent een unieke bijdrage leveren aan een snel groeiend bedrijf. De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en samen met ons door te groeien. Ontwikkel jezelf op meer fronten dan alleen je vakgebied. We hebben grote ambities en zoeken mensen die deze samen met ons kunnen waarmaken. Fun staat bij ons altijd centraal, wat je ook doet! 

Als dochteronderneming van Pon heb je bij Lease a Bike de kans om onderdeel te zijn van een klein team onder de vleugel van een grote onderneming. Met het beste van beide werelden zit je hier altijd op de goede plek. Daag jezelf uit en join the ride!

Bekijk de vacatures

Onze kernwaarden

Zorgzaam & Eerlijk

We zijn authentiek, transparant, open & duidelijk.

Optimistisch & Vrolijk

We zijn sympathiek. We tonen enthousiasme en energie.

Slim & Nuchter

We werken hard en gaan een stap verder. We werken samen met iedereen op elk niveau. We denken in oplossingen.

Eigenaarschap

We werken vanuit een 'can-do' mentaliteit. We zijn vooruitstrevend en ondernemend.


Join the team

1

Jouw sollicitatie

Je solliciteert op de baan die op jouw lijf geschreven is of stuurt een open sollicitatie in. Uiterlijk 1 week na sluitingsdatum ontvang je een reactie.  

2

Online kennismaking

We zijn benieuwd wie je bent en wat jouw motivatie is. Je hebt een korte online kennismaking. Je krijgt een paar dagen na het gesprek telefonische persoonlijke terugkoppeling.

3

Gesprekken

Afhankelijk van je functie heb je één of meerdere gesprekken met HR, je toekomstige manager en collega’s.

4

Referenties

Met jouw toestemming vragen wij om een aantal referenties. Voor sommige functies vragen we je om het maken van een case of assessment.

5

Welkom bij Lease a Bike

We hebben een match! Ben jij net zo enthousiast als wij, dan kan je snel beginnen.

Bekijk onze actuele vacatures

Wat collega's zeggen

Werken bij een divers en inclusief bedrijf waar je collega’s ook je vrienden zijn.

Ik zag hier een mooie match om mijn liefde & enthousiasme voor fietsen ook aan werkgevers over te brengen. Er is binnen Lease a Bike veel ruimte om mijn ervaring in sales en ondernemerschap te delen en zo het team en services nog sterker te maken. Maar zelf heb ik de afgelopen tijd ook erg veel kennis kunnen opdoen op het gebied van fiscaliteit, erg interessant om nieuwe dingen te leren in een fijn team!
Jorrit - Account Manager
Geen dag is hetzelfde hier. Het is een plek waar heel veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en persoonlijke groei. Ik krijg heb hier alle vrijheid én kan altijd rekenen op hulp van collega’s. Fietsen is de toekomst, en ik vind het leuk om mensen letterlijk in beweging te krijgen!
Anne - Implementatiemanager
Bij Lease a Bike krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van een dagelijks groeiend netwerk. Daarnaast spreek je dagelijks enthousiaste eindgebruikers en heb je de vrijheid om je eigen stijl te hanteren.
Joost - Dealer Account Manager
Na mijn stage ben ik komen werken bij Lease a Bike. Binnen de snel veranderende wereld die een startend bedrijf met zich meebrengt, heb ik alle ruimte gekregen om mij te ontwikkelen in mijn nog prille loopbaan. Uiteraard met behulp van een jong en ambitieus team waarin voor iedereen geldt; ‘Great minds Lease a Bike’!
Luuk - Contract manager

Wat doen we?

Lease a Bike is opgericht door mobiliteitsaanbieder Pon om het leasen van fietsen voor werknemers en bedrijven zo toegankelijk mogelijk te maken. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 7.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.

Onze missie

We geven oprecht om het geluk, de gezondheid en het welzijn van bedrijven en werknemers. Daarom willen we het leasen van fietsen voor werknemers en bedrijven zo toegankelijk mogelijk maken. Fietsen maakt de wereld mooier, gezonder en vooral schoner. We hanteren een duurzaam beleid en streven er naar om zo veel mogelijk mensen te inspireren om de fiets te nemen. 


Persoonlijke ontwikkeling

Bij Lease a Bike bieden we je de kans om verder te leren. Met verschillende programma’s binnen Pon zoals de zomerlabs en de winterlabs blijf je jezelf ontwikkelen! Als jij groeit, groeien wij mee. We geloven erin dat wanneer jij je competenties ontwikkelt, wij hier ook de vruchten van plukken. Daarom vinden we het heel belangrijk dat je blijft doorgroeien op kennisgebied maar ook persoonlijk. 


Wat bieden wij jou?

Salaris

We bieden jou een goed marktconform salaris.

Vakantiedagen

Je krijgt van ons 31 vakantiedagen op fulltime basis. Zo kan je lekker lang op vakantie.

Leasefiets

Je hebt recht op een leasefiets inclusief €40 werkgeversbijdrage.

Extra's

Je ontvangt een 13e maand of een bonus, plus korting op Pon producten. Afhankelijk van je functie bieden wij je een telefoon en laptop aan.

Ontwikkeling

We bieden je de mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen via onder andere ons e-learningplatform, onze Winter- en Summerlabs, talentraining en ga zo maar door.

Pensioen

Je ontvangt een uitstekende pensioenregeling bij ons eigen Pensioenfonds Pon.

Zorgverzekering

Je kan een collectieve zorgverzekering afsluiten bij ONVZ of Zilveren Kruis en ontvangt gratis fysio.

Vitaliteit

Met Pon Fit kan je deelnemen aan hét gezondheidsprogramma van Pon.


Vacatures

Sustainability, urbanization and electrification make the bicycle more relevant than ever before. Lease a Bike has the ambition to put all European employees on a bike. As part of the mobility provider Pon, we are the only B2B business bicycle lease provider active in multiple countries with market leader positions in the Netherlands, Germany, Belgium and Austria. We offer a digital platform that facilitates bicycle leasing to companies, their employees and more than 5.000 bike dealers. To complement our international team, we are looking for a hands-on IT-professional who will act as the bridge between the business and our external development team. You will assist our change management process, and challenge both the business and the developers to help improve our platform on a daily basis.
It-Project Manager
Meer lezen

Stage lopen bij Lease a Bike

Doe jij een opleiding op HBO niveau en wil jij een stage waar je echt verantwoordelijkheden krijgt over verschillende projecten én waar ruimte is om zelf te kunnen groeien en leren? Dan zoeken wij jou. Lease a Bike heeft het doel om heel werkend Nederland op de fiets te krijgen. Misschien doen we dat vanaf september wel met jou.

Jij gaat aan de slag binnen het team van Lease a Bike Nederland. Wij hebben in totaal 80+ medewerkers verspreid over Nederland, Duitsland, België en in 2022 ook in Oostenrijk gestart!. Sinds 2020 hebben we al heel veel mooie successen bereikt en zijn we van een start-up naar scale-up gegaan. Daarom zijn we druk bezig met heel veel vervolgstappen en hebben jou hierbij nodig! 

De openstaande stagevacatures voor september zijn:

Kan je al niet wachten om te helpen heel werkend Nederland op de fiets te zetten? Of wil je meer informatie over wat Lease a Bike jou te bieden heeft?

Bekijk hier de volledige vacatures