CUBE fietsen

CUBE logo
Touring Hybrid Pro 625

Ontdek de innovatie

Bij het zoeken naar de perfecte fiets is het essentieel om te investeren in kwaliteit en prestaties. Een  merk dat consequent aan deze eisen voldoet, is CUBE. CUBE is een toonaangevend Duits fietsenmerk dat bekend staat om zijn compromisloze aandacht voor detail, innovatie en passie voor het creëren van fietsen die zowel functioneel als stijlvol zijn. Elke fiets die uit de CUBE fabriek rolt is ontworpen, geassembleerd en door en door getest.

Het ontstaan van CUBE

CUBE heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1993, toen het werd opgericht in Waldershof, Duitsland. Sindsdien heeft CUBE een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in de fietsindustrie. CUBE heeft zich altijd gericht op het maken van hoogwaardige fietsen voor elke fietser, van forensen tot recreatieve rijders en profrenners. Deze toewijding aan kwaliteit heeft geleid tot talloze prijzen en erkenningen. Een van de sleutelkenmerken die CUBE onderscheidt, is de constante zoektocht naar innovatieve technologie. Het merk integreert de nieuwste ontwikkelingen in de fietsindustrie in al hun modellen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige e-bike voor snel woon-werkverkeer of een robuuste mountainbike voor avontuurlijke ritten, CUBE biedt een brede collectie.


Een voorbeeld van een innovatie is de geïntegreerde accutechnologie in de CUBE elektrische fietsen. Deze accu's zijn naadloos geïntegreerd in het frame, waardoor de fiets er gestroomlijnd uitziet, onderhoudsvriendelijk is en de accu beschermd wordt. Daarnaast hecht CUBE ook veel belang aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze begrijpen de groeiende behoefte aan groenere transportopties en dragen bij aan een schonere planeet door hoogwaardige fietsen te produceren. Fietsen zijn natuurlijk al milieuvriendelijke vervoersmiddelen, maar CUBE gaat nog een stap verder door gebruik te maken van duurzame materialen en productiemethoden.

"CUBE onderscheidt zich door de constante zoektocht naar innovatieve technologie"

CUBE fiets
Cube mountainbike lease

Aanbod en lease-opties voor bedrijven

Of je nu een stadsfiets, racefiets, elektrische fiets, of mountainbike nodig hebt, CUBE heeft het allemaal. Hun uitgebreide assortiment biedt keuzemogelijkheden voor allerlei fietsers. Bovendien zijn er verschillende maten en specificaties beschikbaar, zodat je zeker de perfecte CUBE fiets vindt die bij jouw behoeften past.


CUBE's toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt het merk een uitstekende keuze voor bedrijven die fietsen willen leasen voor hun medewerkers. Het aanbieden van CUBE-fietsen als lease-optie is niet alleen een blijk van waardering voor het welzijn van je werknemers, maar het bevordert ook gezondere levensstijlen en milieubewustzijn. In samenwerking met Lease a Bike biedt CUBE aantrekkelijke opties voor bedrijven die hun medewerkers hoogwaardige fietsen willen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar comfortabele e-bikes voor stadsverkeer of sportieve modellen voor avontuurlijke ritten, CUBE heeft de perfecte fietsen om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen.

Kan ik zakelijk leasen?

Cube Fiets Find My Bike

Populaire Cube fietsen