Filteren op categorie:
Alle
Nieuws
Cases
Nieuws

Boels 'Met Lease a Bike opereren we makkelijk over landsgrenzen heen.'

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. Het Sittardse familiebedrijf is inmiddels actief in 18 landen en telt 7.000 medewerkers. Zij blijven fit en vitaal dankzij een stadsfiets, e-bike of speed pedelec via de fietsregeling van Lease a Bike.

Meer lezen
29 June, 2021 Nieuws

Privé of zakelijk een fiets leasen? Of toch kopen? De voor- en nadelen

Een nieuwe fiets, hoera! Het eerste wat bij je opkomt is waarschijnlijk: hoe financier ik mijn stadsfiets of e-bike het slimst? Koop ik hem, of lease ik hem? En als ik hem lease, kies ik dan voor private lease of zakelijke lease?

Meer lezen
1 April, 2022 Nieuws

Wetswijziging BKR-registratie: zakelijke lease nóg voordeliger dan privé lease

Vanaf 1 april 2022 wordt het zakelijk leasen van een fiets nog een stuk aantrekkelijker vanwege een nieuwe wetgeving die ingaat. Privé en zakelijk leasen zijn al erg verschillend. Zo heeft een zakelijk leasecontract veel grotere gevolgen op de hoogte van je hypotheek. Dit is voor veel mensen nog niet altijd even duidelijk.

Meer lezen
22 March, 2022 Nieuws

Pompen of pompen: de leasefiets als oplossing voor stijgende brandstofprijs

‘’Niet normaal hè, die benzineprijzen’’, zal je de afgelopen periode met regelmaat gehoord hebben. Dat is niet gek nu de prijzen rond de €2,50 liggen. De 19 cent per kilometer reiskostenvergoeding zal de pijn misschien iets verzachten als je aan de

Meer lezen
17 February, 2022 Nieuws

Het verschil tussen (zakelijk) kopen en leasen

Je hebt je oog laten vallen op een elektrische fiets, maar dan volgt het serieuzere deel: de prijs en jouw budget. Betalen van de elektrische fiets wil je misschien in termijnen regelen, want niet iedereen heeft een geldboom in de tuin helaas. Dus zomaar een paar duizenden euro’s ophoesten is niet vanzelfsprekend. Heb je al overwogen om een elektrische fiets zakelijk te leasen?

Meer lezen
Nieuws

LeaseFietsZoeker versterkt positie lokale fietsenwinkel

Als eerste aanbieder in Nederland lanceert Lease a Bike een online oriëntatie-tool: de LeaseFietsZoeker. De LeaseFietsZoeker slaat de brug tussen medewerkers die zich online oriënteren en de lokale fietsenwinkel.

Meer lezen
Meer laden