Filteren op categorie:
Alle
Nieuws
Cases
26 March, 2023 Nieuws

Fiets van de zaak wordt nu voor iedereen aantrekkelijk!

Het Ministerie van Financiën heeft goedkeuring gegeven om individuele vaste afspraken te maken tussen werkgever en werknemer over het aantal dagen per week gemiddeld met de leasefiets wordt gereisd.

Meer lezen
7 February, 2023 Nieuws

Kick-off ‘duurzaam 2023’: Lease a Bike plant samen met fietsenwinkels Trees for All-bos

Het wordt een jaar waarin wij onze aangesloten fietsenwinkels nog nauwer betrekken bij verdere CO2-reductie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De weg naar een volledig duurzame wereld is lang, maar wij willen kilometers maken!

Meer lezen
31 January, 2023 Nieuws

Samen vooruit: voor elke leasefiets plant Lease a Bike een boom in samenwerking met Trees for All

De leasefietsregeling helpt bedrijven bij de reductie van CO2-uitstoot. Samen met Trees for All plant Lease a Bike voor elke nieuwe leasefietser een boom voor extra CO2-reductie. 1 februari planten wij 5.000 bomen voor een duurzame start van 2023.

Meer lezen
21 December, 2022 Nieuws

Lease a Bike verbindt zich aan Team Jumbo-Visma

Vanaf 1 januari zijn wij trotse partner van Team Jumbo-Visma! Richard Plugge: “In Nederland en België is de fiets verweven in ons leven. De missie van Lease a Bike is om heel Europa te inspireren en activeren om op de fiets te stappen.

Meer lezen
Nieuws

Boels 'Met Lease a Bike opereren we makkelijk over landsgrenzen heen.'

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. Het Sittardse familiebedrijf is inmiddels actief in 18 landen en telt 7.000 medewerkers. Zij blijven fit en vitaal dankzij een stadsfiets, e-bike of speed pedelec via de fietsregeling van Lease a Bike.

Meer lezen
29 June, 2021 Nieuws

Privé of zakelijk een fiets leasen? Of toch kopen? De voor- en nadelen

Een nieuwe fiets, hoera! Het eerste wat bij je opkomt is waarschijnlijk: hoe financier ik mijn stadsfiets of e-bike het slimst? Koop ik hem, of lease ik hem? En als ik hem lease, kies ik dan voor private lease of zakelijke lease?

Meer lezen
Meer laden