Alle
Nieuws
Cases

Cases

Met de leasefietsregeling zet Port of Moerdijk vitaliteit voorop

Port of Moerdijk was al van plan om een fietsregeling aan te bieden aan haar personeel, toen de gedeeltelijke afsluiting van de Haringvlietbrug de uitrol versnelde.

4 July 2024 1 Minuten
Port of Moerdijk

Nieuws

Zo voorkom je diefstal van je fiets: 6 tips

Nederland is als fietsland nummer één, een walhalla voor fietsendieven. Verzekeraars registreerden alleen al in 2023 ruim 85.000 fietsdiefstallen.

11 June 2024
Fiets Diefstal

Nieuws

Bayer fietst met Lease a Bike

Bayer fietst met Lease a Bike. Samen willen we zoveel mogelijk mensen op de fiets voor gezond en groen woon-werkverkeer, legt Karin Buys, Head of HR Benelux uit.

30 May 2024
Bayer X Lease A Bike

Nieuws

Lease a Bike verlegt grenzen

Wereldwijd meer mensen op de fiets krijgen, dat is onze missie. En neem dat gerust letterlijk, want na Europa is nu ook de VS aan de beurt. Daarnaast draagt BusinessBike in Zweden sinds deze maand ook trots de naam Lease a Bike en daarmee ook aan deze missie.

2 May 2024
Schermafbeelding 2024 05 03 Om 1047 31

Nieuws

Kostenneutraal fietsplan aanbieden

Het kostenneutrale fietsplan voor werkgevers houdt in dat werkgevers hun werknemers de mogelijkheid bieden om een fiets aan te schaffen via een fiscaal voordelige regeling. Verder levert het fietsplan verder ook geen extra kosten en administratie op voor de werkgever. Dit betekent dat de werkgever het kan aanbieden aan werknemers, zonder dat hier eventuele kosten aan verbonden zijn. Het fietsplan is zowel voor kleine als grote bedrijven. Hieronder worden de belangrijkste aspecten uitgelegd.

30 April 2024
Roetz Life Banner 1

Nieuws

De leasefiets wint snel terrein bij zowel grote als kleinere bedrijven

In lijn met de bekende leaseauto, heeft de leasefiets de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Het idee voor deze lease optie kwam voort uit de groeiende vraag binnen de tweewielerbranche. Aangezien de leaseauto al geruime tijd een vertrouwd concept is, rijst de vraag: waarom zou de leasefiets niet net zo'n aantrekkelijke optie kunnen zijn voor grote en kleine bedrijven?

19 April 2024
Sparta Banner

Vorige
1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11