Urban fiets leasen

Waarom een urban fiets?

Alles wat je moet weten over een urban fiets

De urban fiets, een trendy tweewieler die moeiteloos door de straten van de stad manoeuvreert en daarmee perfect is voor je dagelijkse stadsavonturen. Deze fiets combineert stijl en functionaliteit en biedt het ideale vervoermiddel voor korte afstanden in de stad. Met een gestroomlijnd ontwerp en comfortabele zithouding, maakt de urban fiets elke rit een genot.


Of je nu kiest voor een sportieve variant of liever een model dat naadloos opgaat in het stadslandschap, er is voor elk wat wils! De krachtige motor en de geïntegreerde accu zorgen voor een soepele ondersteuning, waardoor je met gemak door drukke straten en over hobbelige wegen kunt rijden. De accu kan discreet in het frame worden verwerkt of praktisch op de bagagedrager worden geplaatst.


Benieuwd naar de laatste trends in urban fietsen? Ontdek waarom de urban fiets in 2021 zo'n populaire keuze was en vind meer informatie in onze blogs. Fiets met stijl en gemak door de stad met de urban fiets!


Bekijk het lease aanbod aan elektrische fietsen

Urban 1

Voordelen van een urban fiets

Ico Finger 2

Elk type urban fiets & merk

Keuze uit alle type urban fietsen van meer dan 100 merken bij ruim 1.500 lokaal aangesloten fietsenwinkels.

Ico Bikergreen

Duurzame keuze

Fietsen naar je werk is beter voor het milieu. Één fiets bespaart evenveel CO2 als drie keer vliegen naar Parijs.

Ico Happy Green 1

All-in leaseprijs

Onbezorgd onderweg. Je urban fiets is altijd inclusief onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp.

Ico Euro Green 2

Fiscaal voordeel

Een fiets leasen is 25% tot 80% goedkoper dan kopen, zonder kosten voor de werkgever en buiten de WKR.

Populaire urban fietsen

Kies hier één van de populairste modellen

Keuze uit alle typen fietsen van ruim 350+ merken

Vind je urban fiets

Veloretti Banner

Veelgestelde vragen urban fietsen

Wat is er verplicht op een fiets?

Een bel, die je moet kunnen horen op 20 meter van de fiets. een witte reflector vooraan. een rode reflector achteraan. gele of oranje pedaalreflectoren aan beide pedalen.

Wat is verboden tijdens het fietsen?

Je mag geen elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, navigatiesystemen, tablets of muziekspelers vasthouden tijdens het fietsen. Handsfree bellen en muziek luisteren is wel toegestaan. Als je stilstaat mag u uw telefoon of ander mobiel elektronisch apparaat vasthouden en gebruiken.

Heeft een fiets altijd voorrang?

Fietsers en motorvoertuigen zijn dus nu voor de wet gelijk. Dit betekent dat nu de hoofdregel bij voorrang geldt. De hoofdregel bij voorrang is dat verkeer dat van rechts komt voorrang heeft op verkeer dat van links komt. Nu heeft een fietser van rechts voorrang op fietsers, auto's scooters en alle andere bestuurders.