Racefiets leasen

Sportief vervoer voor naar het werk en een hobby in je vrije tijd
Giant
TCR Advanced 1 Disc
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€2.699
Bespaar ...
Bekijk meer
Scott
Addict 10
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€3.599
Bespaar ...
Bekijk meer
Cervélo
Aspero
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€3.399
Bespaar ...
Bekijk meer
Specialized
Allez Sprint Comp Disc
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€2.600
Bespaar ...
Bekijk meer
Trek
Domane SL5
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€2.999
Bespaar ...
Bekijk meer
Cervélo
Caledonia
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€3.999
Bespaar ...
Bekijk meer
Nieuws
Nieuws

Kom langs en kies je leasefiets uit

De fietsenwinkels zijn weer open. Hoog tijd om je droomfiets uit te kiezen. Je bent welkom voor een uitgebreid, persoonlijk advies. Maar plan je afspraak snel in, want het loopt storm. Zien we je binnenkort?

21 January 2022 2 Minuten

Nieuws

Voor een klein bedrag per maand een gloednieuwe sportfiets

Jeffrey de Heer is Manager Solution Advisors Multi Vendor bij SoftwareONE. Sinds zijn bedrijf de fietsregeling van Lease a Bike introduceerde, stapt hij met regelmaat op de sportieve tweewieler.

16 August 2021 1 Minuten

Nieuws

De 5 leukste ophangsystemen voor je racefiets

Eindelijk is het moment dan daar. Jouw grote trots! Jij hebt de wielrenfiets van je dromen weten te bemachtigen. Nu rest alleen de volgende vraag: Waar ga je jouw droomfiets neerzetten? Wij zochten de 5 leukste ophangsystemen voor je fiets uit!

29 June 2021 2 Minuten

Wat anderen zeggen

Wat zeggen mensen over hun racefiets

Er is geen enkele beperking in keuze type en merk fiets en dat is heel fijn. Er kunnen zelfs verschillende accessoires bij geleased worden.
Folkwin Hulshof
Het proces is goed verlopen en de dealer gaf een heldere uitleg. Ik heb alle benodigde informatie gegeven en verder heeft de dealer alles ingevoerd. Sneller kan het bijna niet!
Stephan van Kervel
Het fijne aan de fietsregeling is dat het je ideale fiets dichterbij brengt. Je kunt hem gebruiken voor woon-werkverkeer, maar ook privé. Ik ben echt fitter geworden sinds ik een goede fiets heb
ABN-AMRO bank

Waarom een racefiets?

Alles wat je moet weten over de racefiets

Een racefiets, ook wel een wielrenfiets, is gemaakt om snel mee te fietsen. Je maakt gebruik van de smalle banden om met weinig weerstand over het gladde asfalt te kunnen rollen. Racefietsen hebben een krom stuur zijn licht van gewicht en daarom zeer efficiënt. Het is een sociale sport. Van een groepsrit tot een solo rondje, of misschien wel een keiharde race, met een racefiets kan je je altijd vermaken en kom je op plekken waar je nog nooit bent geweest.


Verder heeft fietsen veel gezondheidsvoordelen. Zoals een verbeterd hart, gewichtsverlies, sneller herstel en minder stress. Iedereen kan beginnen met wielrennen. In tegenstelling tot hardlopen ben je niet ‘heel slecht’ als je start en sta je niet na een paar minuten langs de kant uit te hijgen. Fietsen kan je een enorme basisconditie opleveren.


Bekijk het lease aanbod aan race fietsen

Vind je racefiets