Kalkhoff e-bikes

Kalkhoff
Kalkhoff Endeavour 3 B Move 2021 Heren Grijs 1024x644

Lease jouw Kalkhoff e-bike

Duitse degelijkheid. Dat is Kalkhoff wel toevertrouwd. Meer dan een eeuw bouwen onze oosterburen high-end fietsen die haast gemaakt zijn voor de eeuwigheid. De fietsen van Kalkhoff, hoofdzakelijk e-bikes, voelen zich thuis in de stad (city), op lange fietstochten (trekking) en buiten de gebaande paden (allroad). Omdat Kalkhoff zoveel waarde hecht aan topkwaliteit, test het haar fietsen volgens de strengste normen. Haar testcentrum met maar liefst 30 verschillende opstellingen is een van de grootste en meest geavanceerde in Europa. De e-bikes van Kalkhoff zijn echte kilometervreters. Typisch zo’n fiets waar je dagelijks mee naar het werk rijdt. En dat komt mooi uit, want je kunt de e-bikes van Kalkhoff ook leasen via je baas. Het enige wat daarvoor nodig is, is een zakelijk fietsplan vanuit je werkgever.

Kalkhoff: onverwoestbare fietsen sinds 1919

Cloppenburg, Duitsland, 1919. Als de amper 16-jarige postbode Heinrich Kalkhoff merkt dat er veel vraag is naar banden en andere fietsonderdelen, start hij zijn eigen bedrijfje onder zijn familienaam. De onderneming vanuit het ouderlijk huis groeit als kool en in 1927, Kalkhoff is dan nog altijd pas een twintiger, neemt hij een besluit: hij gaat fietswielen produceren. Van fietswielen naar complete fietsen is het een kleine stap en Kalkhoff is fietsenfabrikant. Het familiebedrijf maakt na de Tweede Wereldoorlog een groeispurt: auto’s zijn nog schaars en de vraag naar mobiliteit is groot. Dagelijks produceert Kalkhoff soms wel 5.000 frames. De oliecrisis van de jaren zeventig geeft Kalkhoff een volgende boost. In 2007 produceert Kalkhoff haar eerste e-bike.

"Onverwoestbare fietsen van topkwaliteit, getest volgens de strengste normen"

Kalkhoff Radfahrerin
Kalkhoff Radfahrer

Lease jouw Kalkhoff via je werkgever

Kalkhoff biedt haar fietsen aan volgens vier gebruikstypes: voor korte ritten in de stad, dagelijks woon-werkverkeer, lange tochten en off-road. Vooral het Kalkhoff e-bike assortiment maakt indruk met een breed aanbod dat voor elke rijder het juiste model biedt, ideaal voor e-bike leasing. De productportfolio wordt gekenmerkt door de drie families "Image", "Endeavour" en "Entice".

  • Image: De Image is ideaal voor dagelijks gebruik in de stad, maakt indruk met zijn robuuste ontwerp en is perfect voor woon-werkverkeer of het doen van de grote boodschappen.
  • Endeavour: Als je op zoek bent naar een allround e-bike, is de Endeavour-familie precies wat je zoekt. De Endeavour is een echte allrounder die zich thuis voelt op zowel asfaltpaden als onverharde wegen.
  • Entice: Last but not least is de Entice familie voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur buiten de gebaande paden. Dankzij het draagvermogen, de robuuste constructie en de krachtige motorondersteuning is dit de ideale e-bike voor off-road avonturen en andere veeleisende tochten.

Kalkhoff Plus+: e-bikes met een draagvermogen tot 170 kg

Veel Kalkhoff e-bikes zijn verkrijgbaar als zogenaamde PLUS+ modellen. Deze elektrische fietsen hebben een maximaal draagvermogen van 170 kg en kunnen dus ook extra bagage aan. Voor jou betekent dit dat je nog meer flexibiliteit hebt als je onderweg bent - zowel voor de wekelijkse boodschappen als voor langere tochten. Je herkent Kalkhoff PLUS+ e-bikes aan de + in de modelnaam.

Kan ik zakelijk leasen?

Kalkhoff Speed Pedelec Find Bike

Populaire Kalkhoff fietsen