Kalkhoff e-bikes

Lease jouw Kalkhoff e-bike

Duitse degelijkheid. Dat is Kalkhoff wel toevertrouwd. Meer dan een eeuw bouwen onze oosterburen high-end fietsen die haast gemaakt zijn voor de eeuwigheid. De fietsen van Kalkhoff, hoofdzakelijk e-bikes, voelen zich thuis in de stad (city), op lange fietstochten (trekking) en buiten de gebaande paden (allroad). Omdat Kalkhoff zoveel waarde hecht aan topkwaliteit, test het haar fietsen volgens de strengste normen. Haar testcentrum met maar liefst 30 verschillende opstellingen is een van de grootste en meest geavanceerde in Europa. De e-bikes van Kalkhoff zijn echte kilometervreters. Typisch zo’n fiets waar je dagelijks mee naar het werk rijdt. En dat komt mooi uit, want je kunt de e-bikes van Kalkhoff ook leasen via je baas. Het enige wat daarvoor nodig is, is een zakelijk fietsplan vanuit je werkgever.

Kalkhoff: onverwoestbare fietsen sinds 1919

Cloppenburg, Duitsland, 1919. Als de amper 16-jarige postbode Heinrich Kalkhoff merkt dat er veel vraag is naar banden en andere fietsonderdelen, start hij zijn eigen bedrijfje onder zijn familienaam. De onderneming vanuit het ouderlijk huis groeit als kool en in 1927, Kalkhoff is dan nog altijd pas een twintiger, neemt hij een besluit: hij gaat fietswielen produceren. Van fietswielen naar complete fietsen is het een kleine stap en Kalkhoff is fietsenfabrikant. Het familiebedrijf maakt na de Tweede Wereldoorlog een groeispurt: auto’s zijn nog schaars en de vraag naar mobiliteit is groot. Dagelijks produceert Kalkhoff soms wel 5.000 frames. De oliecrisis van de jaren zeventig geeft Kalkhoff een volgende boost. In 2007 produceert Kalkhoff haar eerste e-bike.

"Onverwoestbare fietsen van topkwaliteit, getest volgens de strengste normen"

Jouw Kalkhoff Endeavour of Kalkhoff Image via je werkgever

Kalkhoff biedt zijn fietsen aan volgens vier gebruikstypen: voor korte ritten in de stad, dagelijks woon-werkverkeer, lange tochten en off-road. In de praktijk gaat het vaak om e-bikes, waarmee Kalfhoff-fietsen ideale zakelijke leasefietsen zijn. Haar topmodellen luisteren naar de namen Endeavour en Image. Bijzonder zijn de PLUS+ modellen: fietsen met een draagvermogen van 170 kilo. Handig als je wat groter van postuur bent, of als je vaak met veel bagage of een zware fietskar rijdt.

Kan ik zakelijk leasen?

Populaire Kalkhoff fietsen