Gravelbike leasen

Waarom een gravelbike?

Alles wat je moet weten over de gravelbike

Een gravelbike is ontworpen voor veelzijdigheid en avontuur. Met bredere banden trotseer je diverse ondergronden, van ruige paden tot gravelwegen, met comfort en grip. Gravelbikes hebben een avontuurlijk karakter en zijn perfect voor verkenningstochten en langere ritten.


De unieke geometrie van een gravel bike biedt extra stabiliteit. Het robuuste ontwerp brengt je in staat om offroad te gaan zonder in te leveren op prestaties. Lichtgewicht en efficiënt, gravelbikes zijn jouw ticket naar nieuwe ontdekkingen en ongekende routes. Of je nu solo avonturen aangaat of samen met een groep op verkenning gaat, de gravel bike opent deuren naar onontdekte plekken.


Naast de avontuurlijke ritten, biedt gravel biking ook tal van gezondheidsvoordelen. Het is een uitstekende manier om je hart te versterken, gewicht te verliezen, sneller te herstellen na inspanning en stress te verminderen. Het mooie van gravel biking is dat het toegankelijk is voor iedereen, ongeacht je startniveau. Begin je reis en ervaar de vreugde van avontuur op twee wielen met een gravel bike.


Bekijk het lease aanbod gravelbikes

Gravel Bike

Voordelen van een gravelbike

Ico Finger 2

Elk type gravelbike & merk

Keuze uit alle type gravelbikes van meer dan 75 merken bij ruim 1.700 lokaal aangesloten fietsenwinkels.

Ico Bikergreen

Duurzame keuze

Fietsen naar je werk is beter voor het milieu. Één fiets bespaart evenveel CO2 als drie keer vliegen naar Parijs.

Ico Happy Green 1

All-in leaseprijs

Onbezorgd onderweg. Je gravelbike is altijd inclusief onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp.

Ico Euro Green 2

Fiscaal voordeel

Een fiets leasen is 25% tot 80% goedkoper dan kopen, zonder kosten voor de werkgever en buiten de WKR.

Populaire gravelbikes

Kies hier één van de populairste modellen

Keuze uit alle typen fietsen van ruim 360+ merken

Vind je gravelbike

Cervelo Gravel Bike

Veelgestelde vragen gravelbikes

Waar moet je op letten bij een gravelbike?

Let bij aankoop vooral op de maximale breedte van de banden die in de fiets passen, de geometrie die je het prettigst vindt, de bevestigingspunten voor accessoires, de contactpunten als stuur en zadel, maar bijvoorbeeld ook of de fiets specifieke technologieën (vering) voor extra comfort heeft.

Wat is het voordeel van een gravelbike?

Gravelbikes krijgen het beste mee van de drie fietstypes: de lichte en snelle geometrie van de racefiets, en het comfort en de banden van de cyclocrosser en mountainbike. Het maakt de fietsen bruikbaar voor zowel korte als lange ritten over allerlei soorten ondergronden.

Kun je met een gravelbike mountainbiken?

Een gravelbike is erg veelzijdig. Je kan er het beste mee wielrennen en natuurlijk gravelen in de bossen. Maar mountainbiken met een gravelbike raden we niet aan.