Urban Arrow elektrische bakfietsen

Urbanarrow
Urban Arrow Family

Urban Arrow: de elektrische bakfiets voor de stad én daarbuiten.

De elektrische bakfietsen van Urban Arrow hebben een doordacht ontwerp. Zo is de zitpositie van de kinderen in de bak lekker laag. Dit zorgt voor betere wegligging en wendbaarheid van de Urban Arrow. In de elektrische bakfiets van Urban Arrow - ‘the Family’ genaamd - passen drie kinderen die elk een driepuntsgordel hebben. Voor kleinere gezinnen bestaat ook de compactere ‘Shorty’, goed voor één kind of lekker veel spullen die jij wilt meenemen. Bij elke Urban Arrow staat veiligheid en rijervaring voorop. Met de optionele extra voorbank, regenhuif of autostoel adapter kun je je fiets afstemmen op de behoeften van je gezin. Ook kan je jouw Urban Arrow beveiligen tegen diefstal met de ingebouwde GPS module en app. Je fiets wordt zo veelzijdig dat je de auto misschien wel op de oprit laat staan.

Lease jouw elektrische bakfiets van Urban Arrow

De naam zegt het al: een Urban Arrow schiet als een pijl door het stadsverkeer. Een elektrische bakfiets van Urban Arrow is robuust, betrouwbaar en wendbaar tegelijk... Zo zig-zag je vol vertrouwen overal tussendoor. Het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen tussen de versnellingen garanderen een fijne fietservaring. Fietsen zoals je gewend bent, en met comfortabele stabiliteit.De bak met geëxpandeerd polypropyleen - EPP (hetzelfde materiaal waarvan helmen zijn gemaakt), vormt een barrière rondom je meest kostbaarste bezit en iedereen die je voorbij zoeft. Een veilige en comfortabele Urban Arrow bakfiets kun je zakelijk leasen op het moment dat je werkgever voor een fietsplan kiest. En waarom zou hij niet?

Urban Arrow: elektrische bakfietsen sinds 2010

Al sinds 2010 is Urban Arrow marktleider in het ontwerpen en produceren van elektrische bakfietsen. Ondertussen rijden er al meer dan 90.000 bakfietsen rond in meer dan 26 landen. Wist je dat Urban Arrow ook fietsen heeft voor de zakelijke markt? Met de speciaal ontworpen ‘cargobikes’ zorgen ze ervoor dat er nóg minder auto’s en bestelbusjes rondrijden. Bedrijven zoals Coolblue of DHL bezorgen al met fietsen van Urban Arrow. Het bakfietsenmerk wil zo de steden nog leefbaarder maken. Help jij ook mee aan een duurzamere stad?

"Bij elke elektrische bakfiets van Urban Arrow staat veiligheid en rijervaring voorop"

Urban Arrow Elektrische Bakfiets
Urban Arrow Bakfiets

Kan ik zakelijk leasen?

Urban Arrow Bakfiets Find My Bike

Populaire Urban Arrow fietsen