Van Raam gespecialiseerde fietsen

Vanraam
Vanraambike

Van Raam fietsen: fietsen voor mensen met een beperking

Als je een beperking hebt, wil je niet beperkt zijn in je mobiliteit. Van Raam fietsen begrijpt dat als de beste. Onder het mom van ‘Let's all cycle’ maakt het fietsen die zo aangepast zijn, dat iedereen kan (blijven) genieten van de zelfstandigheid en vrijheid die bij het fietsen hoort. De specialisatie van Van Raam is onder meer driewielfietsen, rolstoelfietsen en lage instapfietsen. Altijd volgens het maatwerk-principe. Het bouwt voor zowel volwassenen als kinderen elektrische of niet-elektrische fietsen naar de individuele voorkeur. Comfort, degelijkheid en vormgeving staan daarbij voorop. 

Bespaar al snel €1.000,-

Extra interessant: door jouw Van Raam zakelijk, via jouw werkgever, te leasen, is de fiets van jou met 20-80% voordeel. Dit scheelt al snel €1.000,- ten opzichte van privé aanschaf, zo maakt Lease a Bike fietsen toegankelijk voor iedereen.

Van Raam: aangepaste fietsen sinds 1910

Van Raam is dé fabrikant van aangepaste fietsen. Het familiebedrijf, van origine Amsterdams, bestaat al meer dan 110 jaar en is wereldwijd marktleider. Vanuit het Gelderse Varsseveld bouwt het meer dan 15.000 fietsen per jaar op maat. Haar geheim? Een moderne productielijn vol innovatieve machines, compleet met lasrobots en 3D-printers en scanners die de modellen van alle gemakken voorzien. Inmiddels rijden al meer dan een kwart miljoen mensen op een aangepaste fiets van Van Raam.

"Van Raam bouwt onder meer driewielfietsen, rolstoelfietsen en lage instapfietsen. Altijd volgens het maatwerk-principe"

Van Raam
Van Raam2

Van duofietsen tot driewielers

Van Raam bouwt twee soorten fietsen: modellen bestemd om zelf op te fietsen én modellen waarmee je samen op stap kunt. Tot de eerste groep horen de Easy Rider-driewielfiets, de Easy Rider Compact, de scootmobielfiets, de Balance-lage instapfiets en de loophulp. Samenfietsers kunnen kiezen uit de Fun2Go-duofiets, de overbekende tandem, rolstoelfiets of VeloPlus-transportfiets. Ook bijzonder is de ‘Chat’. Dat is een riksja met plek voor één bestuurder en tot twee passagiers. Wel zo prettig: de meeste fietsen van Van Raam zijn gewoon te bestellen (en zakelijk te leasen) met trapondersteuning. 

Kan ik zakelijk leasen?

Van Raam Aangepaste Fiets Find My Bike

Populaire Van Raam fietsen