Tenways e-bikes

Logo Tenways
Tenways E Bike

Stijlvol en modern

Tenways e-bikes zien er strak en modern uit. Ze hebben verborgen batterijen en netjes weggewerkte kabels, wat de fiets een gestroomlijnd uiterlijk geeft. De fietsen hebben slimme functies, zoals sensoren die de trapondersteuning soepel laten werken. De e-bikes hebben sterke batterijen die lang meegaan en krachtige motoren die de fiets snel en efficiënt maken. De fietsen van Tenways hebben eenvoudige knoppen en een comfortabele zithouding. Sommige fietsen kunnen zelfs gekoppeld worden aan een app op je telefoon.

Elektrische fietsen van Tenways

Tenways heeft veel verschillende elektrische fietsen in het assortiment, waaronder ook elektrische bakfietsen. Ze bieden allerlei soorten e-bikes aan die passen bij verschillende behoeften en voorkeuren van fietsers. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsfiets voor je dagelijkse woon-werkverkeer, een comfortabele fiets voor langere ritten of een praktische bakfiets om je kinderen of boodschappen te vervoeren, Tenways heeft een geschikte optie voor jou.

Jouw nieuwe Tenways leasen via je werkgever?

De fietsen zijn gemaakt van sterke materialen en zijn goed gebouwd, zodat ze lang meegaan. Dit maakt ze perfect voor dagelijks gebruik en langere ritten. Tenways biedt goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Tenways moedigt mensen aan om de auto te laten staan en een e-bike te gebruiken, wat beter is voor het milieu.

"Elektrische fietsen van Tenways met fantastische looks en prestaties"

Tenways E Bike
Tenways

Kan ik zakelijk leasen?

Tenways

Populaire Tenways fietsen