Cortina fietsen

Cortina Logo
Cortina E Common Family Mm420 43v

Cortina fietsen: stijlvolle fietsen van goede kwaliteit

Cortina staat bekend om haar trendy ontwerpen, kleurrijke frames en oog voor detail. Het doel van Cortina is om jou, de stad en de toekomst in beweging te brengen. Voor veel mensen is een fiets een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse leven en niet meer te missen.


De fietsen van Cortina worden intensief gebruikt. Ze worden vies, vallen om en raken ingesneeuwd en daarom zien de fietsen er niet alleen goed uit, maar kunnen ze ook tegen een stootje. Kortom, een Cortina fiets is een fiets waar je op kan bouwen. Een fiets die je niet in de steek laat.

Het ontstaan van Cortina

Cortina werd in 2006 gelanceerd als Nederlands fietsenmerk door de Firma Gruppo International. Een jong merk met veel bekendheid door haar stijlvolle stadsfietsen. Cortina begon met een visie om fietsen te creëren die niet alleen praktisch waren, maar ook stijlvol en comfortabel zijn voor dagelijks gebruik in de stad. De Cortina fietsen zijn gericht op de behoeften van stadsbewoners met handige functies en accessoires die het fietsen in een stedelijke omgeving gebruiksvriendelijk maken.

"Cortina staat voor een stijlvolle fiets, met een modieus design en hoge kwaliteit"

Cortina E Bike
Cortina E Nite Stuur

Jouw modieuze Cortina leasen via je werkgever?

Cortina is een bekend Nederlands fietsenmerk. Bekende modellen van Cortina zijn E-U4 transport, U4-transport, E-Common en moederfietsen. Cortina biedt in samenwerking met Lease a Bike aantrekkelijke leasemogelijkheden voor bedrijven die hun medewerkers stijlvolle fietsen willen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar stadsfietsen of elektrische fietsen voor dagelijks gebruik. Het is altijd fijn om een leasefiets via je werkgever te rijden. Cortina heeft de perfecte fiets die aansluit op jouw behoeften.

Kan ik zakelijk leasen?

Cortina Bike Find Bike

Populaire Cortina fietsen