Tworby

Tworby Logo
Tworby Fiets

Tworby: mobiel blijven met jouw eigen fiets

Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en jezelf vrij en veilig te verplaatsen. Waar je ook vandaan komt. Waar je ook naartoe gaat. Om deze doelstelling waar te maken is de samenwerking met Tworby een grote stap in de goede richting. 


Is fietsen opeens niet meer vanzelfsprekend? Door evenwichtsproblemen of een (tijdelijke) beperking kan het zijn dat je meer stabiliteit nodig hebt. De Tworby kan dat bieden en maakt van een (elektrische) fiets een stijlvolle driewielfiets. Zo geven we iedereen de mogelijkheid om fit en mobiel te blijven met behulp van je lease fiets.


Tworby: houdt mensen in beweging, altijd en overal

Het idee van Tworby is in 2018 tot stand gekomen door een samenloop van omstandigheden en in januari 2019 opgericht. Het idee is ontstaan, omdat er in Nederland sprake is van een dubbele vergrijzing. Een grote groep ouderen houdt er van om lekker te fietsen, maar helaas neemt ook het risico op ongelukken toe bij de ouderen. Deze groep heeft namelijk tot wel twaalf keer een grotere kans op fietsongelukken in vergelijking met mensen onder de 65. Als een van deze mensen een ongeluk krijgt, bestaat er een kans dat ze niet meer durven, kunnen of mogen fietsen. Daarmee verliezen ze dan ook een groot deel van hun zelfredzaamheid. Uiteindelijk zal dit er weer voor zorgen dat ze meer lichamelijke en mentale klachten krijgen, wat weer leidt tot een sociaal isolement.


Door Tworbys gepatenteerde techniek valt bijna elke tweewieler om te toveren tot een driewieler. Dit betekent vrijheid, zelfredzaamheid, vitaliteit en verkeersveiligheid voor ouderen, mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking of een ieder die behoefte heeft aan meer stabiliteit. Een toegankelijke wereld voor iedereen. Tworby heeft een CE-markering en is officieel een medisch hulpmiddel. Tworby is niet alleen duurzaam, omdat de levenscyclus van de fiets wordt verlengd, ook is het financieel voordelig. Veel ouderen hebben namelijk een dure elektrische fiets en die kan gemakkelijk omgetoverd worden tot een driewieler. 

"Het doel van Tworby is glashelder: Tworby wilt mensen in beweging houden, altijd en overal!"

Koppel Met Een Tworby Fiets
Tworby 1 900x600

Jouw Tworby leasen via je werkgever?

Tworby is het product om veiliger, langer, gezonder en duurzamer te fietsen. Het is mogelijk om bijna alle soorten fietsen om te bouwen met Tworby. Het achterwiel wordt uit de tweewieler gehaald en op die plek wordt de Tworby gemonteerd. Zo kun je snel weer veilig de weg op met je eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past.

Kan ik zakelijk leasen?

Tworby Aangepaste Fiets Find Bike

De Tworby ombouwmodule