Riese & Müller speed pedelecs

Riese En Muller Logo
Riese Und Muller E Bike

Lease jouw Riese & Müller speed pedelec

Riese & Müller: Kwaliteit en Betrouwbaarheid in speed pedelecs

Als je denkt aan topkwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van speed pedelecs, dan is Riese & Müller een naam die direct naar voren komt. Het Duitse fietsenmerk heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd.

De Geschiedenis van Riese & Müller

De geschiedenis van Riese & Müller begon in 1988, toen Markus Riese en Heiko Müller elkaar ontmoetten tijdens hun eerste dag werktuigbouwkunde, het werd een vriendschap gebaseerd op een gezamenlijke passie voor fietsen en reizen die later de basis legde voor het merk Riese & Müller.


Tijdens een van hun reizen besloten ze dat ze samen iets wilden betekenen in de wereld van fietsen. Zo werd in 1992 de Birdy, een vouwfiets, geboren. Deze innovatie veroverde snel de wereld en vormde in 1994-1995 de basis voor het merk zoals we dat nu kennen.

"Hoogwaardige Technologie en Prachtig Design bij Riese & Müller"

Moez Riese Muller Charger4 Gt Touring 49 Black Matt 23 Scaled
Moez Riese Muller Multicharger Gt Light 51 Black Matt 8 Scaled

Mijlpalen van Riese & Müller

Sinds de oprichting heeft Riese & Müller verschillende mijlpalen bereikt. Het assortiment is aanzienlijk gegroeid en in 2008 introduceerden ze hun eerste speed pedelec. Deze stap bleek een groot succes te zijn en tussen 2009 en 2018 groeiden ze uit tot een belangrijke speler op het gebied van elektrische mobiliteit.

Riese & Müller staat bekend om speed pedelecs van topkwaliteit die high-end technologie combineren met prachtig design. Hierdoor zijn hun fietsen zowel functioneel als stijlvol aantrekkelijk.

Bestverkochte Modellen

Riese & Müller's speed pedelecs hebben een geschiedenis van prijzen gewonnen, waardoor ze zeer gewild zijn onder speed pedelec liefhebbers. Modellen zoals de Nevo4 en de Supercharger2 zijn echte toppers vanwege goede kwaliteit en het creatieve design. De visie is van Riese & Müller is het verbeteren van prestaties en bereik, zoals bijvoorbeeld te zien is in de Riese & Müller Nevo Vario, waarmee je tot wel 140 km kunt fietsen op een volle accu.

Kan ik zakelijk leasen?

Riese Und Muller Bike E Bike

Populaire Riese & Müller fietsen