Trek sportieve tourfietsen

Trek Logo Png
Trek Tourfiets Gravelbike

Lease jouw Trek tourfiets

Elke Trek-fiets is gebouwd om jouw rit te verbeteren, of je nu off-road gaat fietsen met al je spullen op afgelegen gravelwegen of van stad naar stad toert, met de toer- en bikepackingfietsen van Trek kun je volop avonturen beleven. Deze fietsen zijn gemaakt om de zware omstandigheden van meerdaagse avonturen aan te kunnen en zitten boordevol bevestigingspunten voor accessoires, zodat je langer op pad kunt blijven. Op de fiets geniet je het meest van de omgeving, waar je ook naartoe gaat.

De Geschiedenis van Trek

Trek Bicycle Corporation, vaak gewoon Trek genoemd, is een Amerikaans fietsenbedrijf. Het werd opgericht in 1976 door Richard Burke en Bevil Hogg in Waterloo, Wisconsin. In het begin maakten ze vooral handgemaakte stalen frames als een klein bedrijf. De naam van het bedrijf is een synoniem van de Nederlandse woorden tocht en reis. Een ingeving van Hogg, van Zuid-Afrikaanse nationaliteit en daarom bekend met de Afrikaanse en Nederlandse betekenis van het woord.


Trek is een van 's werelds grootste fietsfabrikanten. Met hun Madone (ontworpen als aeroro racefiets), Domane (comfort racer) en Emonda series zetten ze de standaard in racefietsen, terwijl de Procaliber series toonaangevende MTB series vermarkten. Daarnaast is er een lijn in elektrische mountainbikes met trapondersteuning onder de noemer Powerfly.

"Er is altijd een Trek die bij jou past."

Gravel Bike Plp 2 Trek
Trek Checkpoint Sl 6

Alle Trek fietsen

Trek biedt nu veel meer dan alleen sportieve fietsen. Ze hebben bijvoorbeeld ook e-bikes, de elektrische fietsen van Trek zijn echt topkwaliteit. Trek heeft een breed assortiment aan fietsen voor sport en vrije tijd, zowel elektrisch als niet-elektrisch. Ook als je een fiets voor woon-werkverkeer nodig hebt, zit je bij Trek goed. Ze hebben hoogwaardige e-bikes en gewone fietsen in verschillende prijsklassen, allemaal compleet afgemonteerd. Heb je al een favoriete Trek-fiets gevonden? Bereid je voor op zorgeloze ritten!

Kan ik zakelijk leasen?

Trek Gravelbike

Populaire Trek fietsen