Giant mountainbikes

Giant Logo
Mountain Bike Giant

Giant: Unlease each rider’s full potential

Het doel van Giant is dan ook om het beste in iedere fietser naar boven te halen. Giant creëert fietsen en bijbehorende uitrusting die niet alleen plezier brengen, maar ook een gevoel van ongedwongenheid.

Een van de belangrijkste spelers op het gebied van fietsinnovaties

Giant is onderdeel van de Giant Group en is ontstaan in 1972. Zij combineren het merk vakmanschap, technologie en innovatief design. Giant is al langere tijd een van de belangrijkste spelers op het gebied van fietsen en fietsinnovaties. In de tijd dat in de industrie staal een standaard was, heeft Giant sterkere, lichtere aluminium frames geïntroduceerd. Daarnaast was Giant het eerste fietsenmerk dat carbon fietsen op grote schaal beschikbaar maakte voor de wereld. Ook heeft Giant het uiterlijk en het gevoel van moderne racefietsen bepaald met hun Compact Road-technologie. Giant is een compleet ecosysteem van fietsen, uitrusting en service, naadloos verbonden en altijd toegankelijk. Je kunt Giant vinden in meer dan 12.000 winkels over heel de wereld.

Jouw Giant Dailytour of Giant Allure leasen via je werkgever

Giant is 's werelds toonaangevende merk van hoogwaardige fietsen en fietsuitrusting. Ga je voor een Giant Defy Advanced 2, Giant Dailytour of een Giant Allure. Giant haalt het beste in iedere fietser naar boven. Daarnaast kun je ze werelwijd in meer dan 12.000 winkels vinden.

Giant Mountaibike
Giant Fiets

Kan ik zakelijk leasen?

Giant Mountain Bike

Populaire Giant fietsen