Specialized

Specialized
Specialized Racefiets

Lease jouw Specialiced race- of tourfiets

Specialized heeft eigenlijk een heel simpel doel: ze willen hét favoriete merk worden van elke fietser die hoge eisen stelt. Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon lekker toert, ze willen dat jij denkt aan Specialized als je aan je volgende fiets denkt. Ze blijven constant vernieuwen en verbeteren, maar vergeten daarbij nooit waar het echt om draait: jou, de fietser. Of je nu graag vol gas de bergen afraast of gewoon ontspannen door het park fietst, Specialized staat voor je klaar met de perfecte fiets en uitrusting.


Ze geloven oprecht dat de fiets levens kan veranderen, en dat is precies waarom ze zich zo inzetten voor hun klant.

De Geschiedenis van Specialized

Specialized begon zijn reis in 1974, toen Mike Sinyard besloot om de Allez-racefiets en de Sequoia-toerfiets te maken. Maar hun echte doorbraak kwam pas in 1981, toen ze als eerste een mountainbike lanceerden voor iedereen: de Stumpjumper.


Met innovaties zoals het driespaaks triatlonwiel en het Brain-veersysteem, heeft Specialized altijd vooropgelopen in de fietsenmarkt. Hun motto "Innovate or die" weerspiegelt hun vastberadenheid om altijd voorop te blijven lopen. Naast mountainbikes en racefietsen, maken ze ook BMX-fietsen en toerfietsen, daarnaast bieden ze ook kleding, helmen en onderdelen aan.


Het succes van Specialized wordt ook bevestigd door de prestaties van topsporters. In 2003 en 2008 reed de wereldkampioen mountainbiken cross-country op een Specialized. Sinds het wielerseizoen van 2009 voorzag Specialized ook de fietsen voor de ProTour-ploeg Team Saxo Bank-Tinkoff, en vanaf 2011 leveren ze ook fietsen, schoenen en helmen aan de Belgische ploeg Omega Pharma-Quickstep. En laten we niet vergeten de indrukwekkende carrière van Filip Meirhaeghe, die zijn successen behaalde als mountainbiker bij Specialized.

"Specialized. Gemaakt voor fietsers, door fietsers."

Specialized Mountain Bike
Specialized Race Bike

Specialized gelooft dat de fiets levens kan veranderen

Als er één ding is dat Specialized verbindt, dan is het wel het geloof dat de fiets levens kan veranderen. Ze streven er altijd naar om mensen met passie aan te trekken, ongeacht hun vakgebied - of het nu gaat om creditmanagers of IT-specialisten - die anderen willen inspireren om op de fiets te stappen. Ben jij klaar om het verschil te maken en de volgende stap in je carrière te zetten?

Kan ik zakelijk leasen?

Specliazed Fiets

Populaire Specialized fietsen