Lovens elektrische bakfiets

Lovens Logo
Lovens Bakfiets Lease A Bike

De elektrische bakfiets voor een duurzamere toekomst

Lovens is expert in design. Lovens ontwerpt elektrische bakfietsen die onderscheidend, innovatief en stijlvol zijn. Gebouwd om je dagelijks het gevoel van vrijheid en plezier te geven. Dat is het doel van Lovens. Ga en sta waar je maar wilt. Met Lovens ben je vrij en onafhankelijk. Geen files, niet zoeken naar parkeerplekken of sjouwen met zware tassen.


De elektrische bakfietsen van Lovens zijn van hoge kwaliteit. Voorzien van maximale bescherming voor jouw dierbare lading in de Lovens Explorer. Met state-of-the-art design en innovatieve technologie, gaat Lovens verder waar anderen stoppen.

De elektrische bakfietsen van Lovens

Lovens heeft drie verschillende bakfietsen in het assortiment, namelijk de Lovens Explorer S50, de Explorer S75 en de Explorer S85. De Lovens Explorer S85 is de krachtigste uitvoering tot nu toe. De sterke motor geeft je een extra duwtje in de rug bij het wegrijden of accelereren. De bakfiets is ontworpen om met gemak zware ladingen te vervoeren, zoals boodschappen of drie kinderen in de bak. 


De Lovens S75 en S85 zijn verkrijgbaar met ABS. Het systeem voorkomt het blokkeren van het voorwiel en helpt zo slippen tegen te gaan. Dit betekent dat je ook tijdens spontaan hard remmen veilig in het zadel blijft zitten, niet stuitert, of je nu op een vaste ondergrond van asfalt of op nat wegdek rijdt. Zo zorgt Lovens ABS dat je veilig tot stilstand komt en ben je zeker in iedere situatie.

Jouw nieuwe elektrische Lovens bakfiets leasen via je werkgever?

Lovens is dit jaar wederom winnaar van de iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs. De Lovens Explorer met ABS won in de discipline product, binnen de categorie Fietsen. Met de ABS-innovatie voegt Lovens weer een belangrijk element toe aan de elektrische bakfiets.

"Met Lovens ervaar je de vrijheid van mobiliteit in stijl, elke dag opnieuw"

Lovens Explorer Abs
Lovens Explorer Abs 001

Kan ik zakelijk leasen?

Lovens Bakfiets

Populaire Lovens bakfietsen