Endeavour1 Kalkhoff
Terug naar het overzicht

Dit waren de 5 meest geleasede e-bikes van 2021

Nieuws
27 December 2021
3 Minuten

Of je privé, of binnen een fietsregeling een nieuwe fiets uitkiest: er is sprake van een enorm keuzeaanbod. Dat maakt het vinden van jouw droomfiets een uitdaging. Welke elektrische fiets past bij jou? Zelfs nu we massaal thuiswerken, is een fijne fiets onmisbaar om toch lekker buiten te komen. We helpen je graag op weg aan de hand van de 5 meest geleasede e-bikes van 2021.


(5)  Cortina: E-common

In het lijstje van top 5 meest geleasede e-bikes van 2021 kan Cortina uiteraard niet ontbreken. De Cortina E-common wordt door kenners niet beschouwd als een normale fiets. Allesbehalve! Deze hippe fiets wordt gekenmerkt door een uniek frame in opvallende kleuren, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een bijzondere voor- en achterdrager. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende accu’s waarmee de gewenste afstanden kunnen worden gefietst. Ook ervaar je door de Bafang middenmoter een natuurlijk fietsgevoel en kan er worden gekozen uit verschillende fietstanden (eco, sport etc.) Tot slot beschikt de E-common over een dubbele standaard. Deze dubbele standaard zorgt ervoor dat een wiebelende fiets verleden tijd is en verzekert dat je fiets altijd stabiel rechtop staat.


(4) Urban Arrow: Family

De Urban Arrow Family wordt gezien als dé elektrische bakfiets en behaalt logischerwijs de vierde plaats in ons klassement! Met deze fiets zig-zag je vol vertrouwen overal tussendoor. Het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen zorgen voor een fijne fietservaring. De Urban Arrow family is ook een investering in je vrijheid. Geen zorgen meer over je kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos met je gezin door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand.(3) Cortina: E-U4

Cortina is een sterk opkomend merk dat fietsen maakt die betrouwbaar zijn en er tegelijkertijd eigentijds uitzien. De Cortina E-U4 past goed bij deze omschrijving. Deze stijlvolle en robuuste transportfiets is voorzien van een middenmoter die geschikt is voor zowel de stad ontdekken als weekendtochtjes buiten de stad. Deze e-bike is uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. Deze e-bike is een technisch hoogstandje en een stijlvolle verschijning dankzij de mooie details op het frame, de contrasterende banden en de stoere voordrager. Tot slot beschikt de Cortina E-U4 over anti-lek banden.


(2) Gazelle: Orange C8 HMB

Iedereen in Nederland kent Gazelle en is het bestverkochte fietsmerk in Nederland. De Gazelle Orange C8 HMB wordt omschreven als een allrounder die beschikt over een sterke Bosch middenmoter. Een dagelijkse rit of een tocht door een heuvelachtig terrein? Het maakt op deze e-bike niet uit! Je beleeft evenveel plezier. Bij deze e-bike is ook uitvoerig aandacht besteed aan luxe en comfort. Zo zijn de handvatten met leder bekleed en zijn de banden erg breed. De Gazelle Orange C8 HMB biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de persoonlijke Gazelle app waardoor fietsen nog leuker wordt! Tot slot beschikt ook deze e-bike van Gazelle over een gps-signaal en anti-diefstalsysteem en kan een gestolen fiets makkelijker worden teruggevonden.


(1) Gazelle: Grenoble C8 HMB

Het is eigenlijk geen toeval meer dat zowel nummer 1 als 2 fietsen van Gazelle zijn. De Gazelle Grenoble C8 HMB wordt gezien als een alleskunner. Deze e-bike van Gazelle is ideaal voor zowel het dagelijkse tochtje naar de supermarkt als de lange afstanden. De middenmoter kent een moeiteloze ondersteuning op zowel vlak als heuvelachtig terrein. Daarnaast heeft deze e-bike nog veel meer voordelen. Zo kan de fiets worden verbonden met het internet. Al bekend met de persoonlijke Gazelle Connect app? Deze app maakt fietsen nog leuker en geeft veel voordelen op het gebied van veiligheid en fietsplezier! Tot slot beschikt de Grenoble C8 HMB ook over een gps-signaal en anti-diefstalsysteem waardoor de e-bike gemakkelijker kan worden teruggevonden. Deze e-bike van Gazelle is niet voor niks de nummer 1 leasefiets van 2021 en met reden: deze fiets lijkt echt alles te kunnen.


Voor welke e-bike kies ik?

Het is maar net wat voor jou het belangrijkst is en waar jij de meeste waarde aan hecht. Is prijs/kwaliteit voor jou het belangrijkst, een aantrekkelijk ontwerp, of kies je toch voor die bepaalde afwerking? Laat je overigens niet afschrikken door een fiets die iets duurder is. Door te kiezen voor een leasefiets profiteer je van een flink fiscaal voordeel. Vaak betaal je een klein bedrag per maand en bovendien kun je de fiets na de looptijd van 36 maanden zeer voordelig overnemen.