Great minds lease a bike

Unieke verhalen van onze fietsers

3 1

Ik hoef niet per sé de beste of snelste te zijn op de racefiets, het gaat mij om de vrijheid. Heerlijk een rondje Elburg met vriend én hond. Vanaf waar ik woon, kun je overal heen.

Jorine

De Jong & Laan

road-bike
Untitled Design 9 10

Ik ruilde mijn dagelijkse autokilometers in voor thuiswerken én vervoer per speed pedelec. Eén á twee dagen per week pak ik mijn fiets met trapondersteuning voor het retourtje Rotterdam-Amsterdam. Dik 125 km.

Frits

ABN AMRO

pedelec-bike
9 Untitled Design 12

Een jaar geleden koos ik voor een elektrische bakfiets. Ik heb er – tot mijn eigen verbazing - inmiddels al 1.200 km mee afgelegd. Ook mijn 1,5 jaar oude zoon is groot fan.

Tamara

Rotterdam Airport

cargo-bike
Untitled Design 5 12

Voorheen wilde ik snel van A naar B, alles in de auto. Met de fiets beweeg ik nog meer en heb ik echt oog voor mijn omgeving. Ik ben echt om.

Edwin

Konica Minolta

e-bike
8 Untitled Design 4

De beklimming van de Kilimanjaro en de wilde dieren onderweg; het maakte diepe indruk op me. De trip en de trainingskilometers vergrootte mijn liefde voor de fiets.

Mirjam

Sogeti

mtb-bike

Laat je inspireren!

Goed voor de gezondheid, goed voor je portemonnee, goed voor de wereld! Wij zeggen daarom ook wel: Great minds lease a bike. Fietsen is voor iedereen. Van HR-manager, fiscaal medewerker tot zzp’er; op een mountainbike, stadsfiets tot speed pedelec. De fiets is niet zomaar een vervoermiddel. Fietsen is een manier om te genieten van het leven. Laat je inspireren door de unieke verhalen van onze fietsers.


Maak kennis met de great minds. Je herkent je vast in één van hen.22 08 30 0663lease A Bike Jorine Lowres Normaal

Waarom een fiets leasen?

Smiley Happy 1

Onbezorgd onderweg

Met ons fiscaal voordelige fietsplan regelen we alles van service tot verzekering. Zo kunnen onze fietsers altijd onbezorgd de weg op.

Biking Person

Fitter dan ooit

Fietsen houd je gezond. Zo kom je vol energie aan op je werk of iedere andere bestemming. Maak van fietsen jouw favoriete ochtendroutine.

Currency Euro Circle

Klein prijskaartje

Een fiets leasen is minimaal 25% goedkoper dan kopen, met overname én gespreid betalen. Zonder extra kosten voor de werkgever!

Group 14

Goed voor de wereld

Duurzaam hoeft niet duur te zijn! Fietsen naar je werk is beter voor het milieu. En dat bespaart je ook meteen hoge benzineprijzen.


Ik wil een fiets leasen

find dream bike

Bekijk het aanbod

find bike