Cowboy urban e-bike

Urban E Bike Cowboy Logo
Cowboy Urban E Bike

Urban e-bikes van Cowboy

Cowboy is een Belgisch fietsmerk dat bekend staat om zijn innovatieve en stijlvolle elektrische fietsen (e-bikes). Het merk richt zich op stedelijke mobiliteit en biedt fietsen aan die ontworpen zijn voor dagelijks gebruik in de stad. Cowboy-fietsen staan bekend om hun strakke en design, geïntegreerde technologie en gebruiksvriendelijke functies.


De batterij is geïntegreerd in het frame van de fiets, wat bijdraagt aan het gestroomlijnde uiterlijk en zorgt voor een betere gewichtsverdeling. Cowboy-fietsen zijn uitgerust met slimme technologieën, zoals een ingebouwde GPS, een smartphone-app voor tracking en navigatie, en automatische software-updates via de app. De elektrische ondersteuning past zich automatisch aan op basis van de rijomstandigheden, wat zorgt voor een soepele en efficiënte rijervaring.


De fietsen zijn uitgerust met geïntegreerde verlichting en schijfremmen voor betere zichtbaarheid en veiligheid. Cowboy heeft zich gepositioneerd als een premium merk binnen de e-bike markt en richt zich op gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, technologie en gebruiksgemak voor hun dagelijkse verplaatsingen in de stad.

Verschillende modellen van Cowboy

Cowboy’s assortiment omvat diverse modellen die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en stijlen te voldoen:


  • Classic: Het originele model dat Cowboy op de markt heeft gezet. Het combineert snelheid met een gestroomlijnde look, perfect voor de stedelijke fietser.
  • Cruiser: Biedt een meer ontspannen rijhouding met zijn unieke ontwerp. Het is de ideale keuze voor diegenen die comfort en stijl willen combineren in hun dagelijkse ritten.
  • Cruiser ST: Een stap-through variant van de Cruiser, ontworpen voor gemakkelijke op- en afstap. Ideaal voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een combinatie van gebruiksgemak en elegantie.
  • Connect: Een slimme e-bike die geavanceerde technologien biedt, waardoor rijders hun rit kunnen personaliseren en optimaliseren via de Cowboy-app.
  • Circular: Cowboy’s nieuwste toevoeging, gericht op duurzaamheid. Dit model is gebouwd met gerecyclede materialen en onderdelen, wat bijdraagt aan een groenere toekomst voor stedelijke mobiliteit.

Waarom kiezen voor een Cowboy e-bike?

Cowboy heeft een sterke positie ingenomen in de wereld van de elektrische fietsen. Het merk blijft zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid, met als doel de stedelijke mobiliteit voorgoed te veranderen.


Met een Cowboy e-bike kiezen rijders niet alleen voor een efficiënte en stijlvolle manier van reizen, maar dragen ze ook bij aan een groenere, meer verbonden stad.


Een urban Cowboy e-bike via je werkgever? Bekijk hieronder de mogelijkheden!


Let op: je kan Cowboy-fietsen momenteel enkel leasen via fysieke winkels. Bekijk via de dealer locator bij welke fietsenwinkels de e-bikes verkrijgbaar zijn.

"Met een Cowboy e-bike navigeer je stijlvol en moeiteloos door de stad."

Cowboy E Bike
Cowbow Fietsen

Kan ik zakelijk leasen?

Lease A Bike Cowboy E Bike

Populaire Cowboy e-bikes