Samen winnen met Team Visma | Lease a Bike

Lease a Bike is titelsponsor van het beste team ter wereld!

Twee teams, één doel

Lease a Bike is vanaf 1 januari 2024 de nieuwe titelsponsor van Team Visma | Lease a Bike. Dit betekent dat Lease a Bike het hele wielerseizoen 2024 te zien zal zijn op de shirts van onder andere Wout van Aert en Marianne Vos. Het team was de nummer 1 op de wereldranglijst in 2023 en heeft dit seizoen weer de tweevoudig Tour de France-winaar Jonas Vingegaard aan boord. Dit maakt Visma | Lease a Bike de meest succesvolle wielerploeg ter wereld.


De missie van Lease a Bike is om iedereen te inspireren om op de fiets te stappen. Om te sporten, naar het werk te gaan en in ons dagelijks leven. En hoe kunnen we die boodschap beter verspreiden dan via een succesvolle wielerploeg? We willen mensen aanzetten tot gezonder en duurzaam leven en zien Team Visma | Lease a Bike als dé manier om hieraan bij te dragen. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk om te blijven innoveren, talent te ontwikkelen en het iedere dag een beetje beter te doen. Een visie die we met de wielerploeg gemeen hebben.


Lease a Bike trapt de toekomst vol verwachting tegemoet, met de overtuiging dat elke trap op de pedalen zal bijdragen aan positieve verandering. Laten we met Team Visma | Lease a Bike inspireren, kilometer voor kilometer.

Wout Visma Lease A Bike

Belangrijkste wielerwedstrijden 2024

Ronde van Vlaanderen

De Ronde van Vlaanderen is de belangrijkste eendaagse wielerwedstrijd in België, die jaarlijks begin april wordt gehouden (meestal op de veertiende zondag van het jaar). Dit jaar staat de 108e editie van de Ronde van Vlaanderen op de planning.

Giro d'Italia

De 107e Giro d'Italia start op 4 mei en finisht op zondag de 26e in Rome. Al in de eerste week zitten twee aankomsten bergop. De 15e etappe is, met 5.200 hoogtemeters, de zwaarste van de race, waarna de slotweek drie klimfinishes serveert.

Tour de France

De Tour start op zaterdag 29 juni en finisht op zondag 21 juli. Aangezien in diezelfde periode de Olympische Spelen in Parijs zijn, is er geen finish op de Champs-Élysées. Florence organiseert Le Grand Départ van de 111e Tour de France.

Vuelta a España

De Ronde van Spanje gaat op 17 augustus in Lissabon van start en finisht op 8 september in Madrid. De eerste drie etappes zijn allemaal in Portugal en daarna trekt de rode karavaan verder door Spanje. Er staan een aantal klimfinishes op het menu.

Teampresentatie Visma Lease a Bike
Visma Lease a Bike

Voormalig Team Jumbo-Visma in 2023

Team Jumbo-Visma heeft een opmerkelijk jaar achter de rug, gekenmerkt door indrukwekkende prestaties. Het wielerteam heeft in 2023 zijn stempel gedrukt op de internationale sportwereld. Primoz Roglic schreef de Giro op zijn naam, de Tour-zege was voor Jonas Vingegaard en Sepp Kuss pakte de Vuelta-winst. Een historisch unicum, in een toch al prachtig seizoen met in totaal 69 overwinningen. De indrukwekkende prestaties van de renners hebben niet alleen het team, maar ook het Nederlandse wielrennen als geheel in de schijnwerpers gezet.

Bespaar €1.400 op een racefiets!

Gespreid betalen en minimaal 25% voordeel? Via het nieuwe fietsplan is je droomfiets dichterbij dan ooit. Heb je niet de ambitie om zoals Jonas Vingegaard op een racefiets te rijden? Je hebt keuze uit een breed scala fietsen: van e-bike tot bakfiets.

Cervelo R5 racefiets
Racefiets
Cervélo R5
Maandelijkse kosten
-
Je bespaart vs kopen
-
Bereken wat je bespaart

Ben je een werkgever of een werknemer?

Leaseabike Seg Employer

Werkgever

Bied het fietsplan aan binnen jouw bedrijf

Leaseabike Seg Employees

Werknemer

Lease een fiets via jouw werkgever

Overall score: 4.6
509 Google Reviews
Wilfried Lenting
February 26, 2024
Zeer tevreden en content waarop Lease a Bike haar diensten aanbiedt. En uiteraard zeer tevreden waarop de leverancier/specialist Wieler zaak de Wilier heeft afgeleverd.
D.D Sese
February 12, 2024
Gemakkelijk en goed
Hans Schillemans
February 10, 2024
In 2022 heb ik een fiets geleased en ik ben heel tevreden over de ondersteuning van Lease a Bike. In 2024 ben ik van werkgever gewisseld en wat blijkt: mijn nieuwe werkgever biedt ook de mogelijkheid om een fiets te leasen via Lease a Bike. Nadat ik het verzoek heb ingediend om mijn contract om te zetten bleek dat prima mogelijk en is dat perfect geregeld door Lease a Bike. Jullie verdienen een dikke pluim!
Gerard van Voskuilen
February 05, 2024
Nieuwe fiets snel geregeld
Arjan de Vries
February 05, 2024
Makkelijk en snel met werkgever en Lease a bike geregeld!
Rolf de Vries
February 05, 2024
Snelle en correcte afhandeling van de lease-aanvraag
Raphaël Janssen
February 05, 2024
Het lease van de fiets was eenvoudig en snel geregeld. Mede door goede communicatie.
Harm Olde
February 05, 2024
Heel fijn dat ik na een valpartij werd ondersteunt door Lease-a-bike. Door een ander veroorzaakt en dan moet je veel regelen. Alle zorg werd uit handen genomen en ik werd erg vriendelijk geholpen.
J de B
February 05, 2024
Al enkele maanden zeer tevreden gebruiker van mijn Leasefiets. Proces liep soepel en makkelijk. Met Lease a Bike heb je in principe niets te maken, al het contact loopt tussen jou en de dealer. Wel is het dashboard wat onduidelijk qua status, het zijn allemaal standaard meldingen. Enige tips/aandachtspuntjes: - De prijs die je voor de fiets betaald is de 'advies'prijs. Je kunt wel onderhandelen met de dealer, maar uiteindelijk betaal je een (te) hogere prijs. - Je kunt natuurlijk een hoop accessoires mee bestellen, maar uiteindelijk tellen deze ook mee bij de overnameprijs aan het einde van het contract. Ik heb besloten deze gewoon los erbij te bestellen. - Heb je het geld liggen, dan ben je in (bijna) alle gevallen goedkoper uit om de fiets direct te kopen. Leasen is natuurlijk altijd duurder ;-) Al met al, geen problemen en rij ik nu een prachtige fiets die ik waarschijnlijk nog niet had gekocht als mijn werkgever dit niet had aangeboden.
Niels van der Mark
February 03, 2024
Helder, werkt prima en ontzorgt goed

Vind jouw droomfiets

find bike