Great minds
lease a bike

Fietsverhalen van Team Jumbo-Visma

‘Cycling is a nice way to not think about work or just to have fun."

Jonas Vingegaard

‘In my free time, I prefer to take it slow. Then I don't like people to challenge me since I am a pro-cyclist.'

Wout van Aert

‘I feel better when I am riding my bike. It is my favorite morning routine.'

Marianne Vos

Wij als Lease a Bike zijn een trotse partner van Team Jumbo-Visma. De verbinding tussen Lease a Bike en Team Jumbo-Visma is, naast onze visie en mentaliteit, uiteraard de fiets. De fiets is niet alleen een vervoermiddel, maar draagt ook bij aan een gezonder en duurzamer leven. Lease a Bike en Team Jumbo-Visma willen je samen inspireren om op de fiets te springen en hopen de Nederlandse fietscultuur wereldwijd te verspreiden. 


Als eerste over de streep gaan, is bijzaak. Winnen in het leven, daar gaat het om. Zoals ontspannen terwijl je fietst op je droomfiets. Lease a Bike maakt dit mogelijk. Want met onze leasefietsregeling is het mogelijk om snel en eenvoudig een (elektrische) fiets te leasen via je werkgever, met minimaal 25% voordeel en inclusief service en verzekering. Met meer dan 1.500 aangesloten lokale fietsenwinkels en keuze uit alle typen en 350+ merken, kies jij een fiets die bij jou past. Doordat je als medewerker de fiets ook nog gespreid betaalt, wordt iedere droomfiets voor een grotere doelgroep bereikbaar.

Waarom juist een fiets leasen?

Elk type fiets & merk

Wil je net als Team Jumbo-Visma op een Cervélo fietsen of liever altijd een duwtje in je rug met een e-bike? Je hebt keuze uit alle type fietsen van 350+ merken.

Lokaal dealer netwerk

Race naar de fietsenwinkel bij jou om de hoek en kies je droomfiets uit. Er zijn ruim 1.500 aangesloten fietsenwinkels die onderhoud voor je verrichten.

All-in leaseprijs

Je leasefiets is altijd inclusief onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp. Zo kan je altijd onbezorgd de weg op, zoals een echte Team Jumbo–Visma renner.

25%-80% voordeel

Als jouw werkgever de leasefietsregeling aanbiedt, rijd jij jouw droomfiets met minimaal 25% voordeel. Met gespreid betalen.

Ben je een werkgever of een werknemer?

Werkgever

Bied het fietsplan aan binnen jouw bedrijf

Werknemer

Lease een fiets via jouw werkgever

Bespaar €1.400 op een racefiets!

Gespreid betalen en minimaal 25% voordeel? Via het nieuwe fietsplan is je droomfiets dichterbij dan ooit. Heb je niet de ambitie om zoals Jonas Vingegaard op een racefiets te rijden? Je hebt keuze uit een breed scala fietsen: van e-bike tot bakfiets.

Racefiets
Cervélo R5
Maandelijkse kosten
-
Je bespaart vs kopen
-
Bereken wat je bespaart
Overall score: 4.6
370 Google Reviews
Edie Wojciechowski
September 27, 2023
Nu ruim een half jaar verder, de Van Dijck Leto 7 fiets nog altijd top, nog geen gebruik hoeven maken van enige service, en dat voor een klein bedrag per maand!
Hans Cobben
September 06, 2023
Duidelijke website, tijdige en correct communicatie. Top
Loes H
August 28, 2023
Simpel en snel geregeld. Heldere communicatie, je wordt duidelijk begeleid in de te nemen stappen.
Bernardo Timmerman
August 24, 2023
werkt super snel en makkelijk.
Rob K
August 21, 2023
Dit ging wel heel erg eenvoudig en makkelijk. Via mijn werkgever aangemeld, met de ontvangen code naar de fietsenwinkel, fiets uitgezocht en bij aflevering de pincode afgegeven. Ik ben zeer tevreden en ga nu lekker fietsen!
Michiel H
August 10, 2023
Ontzettend vriendelijk personeel welke echt de tijd nemen om je alles goed uit te leggen.
Theo Pot
July 24, 2023
Fijn om op deze manier een nieuwe fiets te hebben. Het hele proces ging heel makkelijk. De fietsenwinkel kon alles in eé'n keer regelen met Lease a Bike.
Denise de Jel
July 20, 2023
Mooie regelingen. Verder duidelijke en fijne communicatie (en goed bereikbaar!). Zeker een aanrader!
Thijs Hoeks
July 19, 2023
Kijk hier word ik nu vrolijk van. supper snel geregeld en een duidelijke Offerte, samen met je werkgever en Lease a Bike kunnen we samen iets toevoegen en vaker de auto laten staan. Mijn vrouw is met dit plan ook naar haar werkgever gegaan en die waren ook al enthousiast.
Ruth den Hartog
July 12, 2023
Vriendelijke mensen, snel geholpen, zeer professioneel

Vind jouw droomfiets