Great minds
lease a bike

Fietsverhalen van Team Jumbo-Visma

‘Cycling is a nice way to not think about work or just to have fun."

Jonas Vingegaard

‘In my free time, I prefer to take it slow. Then I don't like people to challenge me since I am a pro-cyclist.'

Wout van Aert

‘I feel better when I am riding my bike. It is my favorite morning routine.'

Marianne Vos

Wij als Lease a Bike zijn een trotse partner van Team Jumbo-Visma. De verbinding tussen Lease a Bike en Team Jumbo-Visma is, naast onze visie en mentaliteit, uiteraard de fiets. De fiets is niet alleen een vervoermiddel, maar draagt ook bij aan een gezonder en duurzamer leven. Lease a Bike en Team Jumbo-Visma willen je samen inspireren om op de fiets te springen en hopen de Nederlandse fietscultuur wereldwijd te verspreiden. 


Als eerste over de streep gaan, is bijzaak. Winnen in het leven, daar gaat het om. Zoals ontspannen terwijl je fietst op je droomfiets. Lease a Bike maakt dit mogelijk. Want met onze leasefietsregeling is het mogelijk om snel en eenvoudig een (elektrische) fiets te leasen via je werkgever, met minimaal 25% voordeel en inclusief service en verzekering. Met meer dan 1.500 aangesloten lokale fietsenwinkels en keuze uit alle typen en 350+ merken, kies jij een fiets die bij jou past. Doordat je als medewerker de fiets ook nog gespreid betaalt, wordt iedere droomfiets voor een grotere doelgroep bereikbaar.

Waarom juist een fiets leasen?

Elk type fiets & merk

Wil je net als Team Jumbo-Visma op een Cervélo fietsen of liever altijd een duwtje in je rug met een e-bike? Je hebt keuze uit alle type fietsen van 350+ merken.

Lokaal dealer netwerk

Race naar de fietsenwinkel bij jou om de hoek en kies je droomfiets uit. Er zijn ruim 1.500 aangesloten fietsenwinkels die onderhoud voor je verrichten.

All-in leaseprijs

Je leasefiets is altijd inclusief onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp. Zo kan je altijd onbezorgd de weg op, zoals een echte Team Jumbo–Visma renner.

25%-80% voordeel

Als jouw werkgever de leasefietsregeling aanbiedt, rijd jij jouw droomfiets met minimaal 25% voordeel. Met gespreid betalen.

Ben je een werkgever of een werknemer?

Werkgever

Bied het fietsplan aan binnen jouw bedrijf

Werknemer

Lease een fiets via jouw werkgever

Bespaar €1.400 op een racefiets!

Gespreid betalen en minimaal 25% voordeel? Via het nieuwe fietsplan is je droomfiets dichterbij dan ooit. Heb je niet de ambitie om zoals Jonas Vingegaard op een racefiets te rijden? Je hebt keuze uit een breed scala fietsen: van e-bike tot bakfiets.

Racefiets
Cervélo R5
Maandelijkse kosten
-
Je bespaart vs kopen
-
Bereken wat je bespaart
Overall score: 4.5
246 Google Reviews
Patricia Mast
March 24, 2023
Het ging allemaal heel soepel!
Lucien Rodolf
March 01, 2023
Fiets bevalt me prima al flink wat kilometers weg gefietst. Fijne service van me fietsenmaker Tweewieler De Geus in Oud-Beijerland. Geen gedoe code geven en alles word geregeld. Gelukkig geen lekke band gehad maar als dat zo zou zijn bel je het nummer wat gegeven is voor pech onderweg. Ben blij met lease, A Bike alles goed geregeld online en met me werkgever onderling. Op naar nog meer fijne en veilige kilometers.
Ruby-Ann Damen-van Renselaar
May 23, 2022
Via een soepel proces was onze fiets zo besteld. Top service! Ons hele gezin geniet ontzettend van onze Urban Arrow via Lease a Bike!
Reinier Regter
August 04, 2022
Echt prima geregeld. Bestellen was super simpel (via Van Wijk Veenendaal, Rein Veenendaal wilde er niets mee), de fiets was er in de geplande week, ook het afhalen en de verdere afwikkeling gingen soepel. Fijn proces, fijne fiets (Gazelle speed pedelec), geen omkijken naar.
Daniel Goos
March 01, 2023
Hele goede ervaring met lease a bike. Heldere en duidelijke communicatie, goede uitleg.. Nu onbezorgd van de lease fiets genieten.
Raphael Braakhuis
March 10, 2023
Vlot bestelproces en prima communicatie. Fiets leasen wel zo gemakkelijk bij Lease a Bike.

Vind jouw droomfiets