Dealer Manager Stage

Kom jij stage lopen bij deze internationale start-up?

Altijd al een kijkje willen nemen bij de lokale fietsenwinkel?

De lokale fietsenwinkels zijn voor ons van groot belang om een gezamenlijke missie te halen, namelijk: Heel werkend Nederland op de fiets zetten! Wil jij een stage waar je echt verantwoordelijkheden krijgt én waar ruimte is om zelf te kunnen groeien en leren? Dan zoeken wij jou! Benieuwd hoe we dit samen met onze partners doen? Meld je dan snel aan!

Wie zijn wij?

Wij zijn Lease a Bike, een internationale start-up ontstaan vanuit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is fietsen niet enkel een manier van vervoer maar een ‘way of life’. Fietsen is goed voor je gezondheid, voor je portemonnee en voor de wereld. Anderen stimuleren om de fiets te pakken? Daar staan wij voor. Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld, waarbij vitaliteit en fun hand in hand gaan? Join the ride en draag bij aan de verwezenlijking van onze missie: iedere werkende Nederlander op de fiets te zetten.

Als startup is Lease a Bike onderdeel van mobiliteitsprovider Pon. Ons merk is actief in meerdere landen, waarbij we marktleider zijn in Nederland. Je komt te werken in een team van 25 medewerkers in Nederland en ongeveer 70 in Europa. Jouw werklocatie? Deels vanuit huis, deels vanuit ons mooie kantoor in Amersfoort.Wat ga je doen?

Jij bent de schakel tussen de fietsenwinkels en Lease a Bike. Door onze snelle groei krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om proactief ideeën voor te stellen, uit te voeren en processen verder te optimaliseren. Lease a Bike is op zoek naar een stagiair(e) die proactief is, meerdere balletjes tegelijk in de lucht kan houden en goed kan communiceren met onze belangrijke partners. Natuurlijk is gezelligheid ook een goede bijkomstigheid!


 • Doorontwikkelen van ons partnernetwerk.
 • Zelfstandig verantwoordelijk voor het contact met de fietsenwinkels (lees: dag vol met het bezoeken van lokale fietsenwinkels).
 • Optimaliseren en bijhouden van informatievoorziening/data en structuur in het netwerk.
 • Overleg met sales- en marketing collega’s hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen.
 • Organiseren van dealer events.
 • Verantwoording voor het onboarden van nieuwe fietsenwinkels.
 • Heb je een goed idee om bepaalde zaken (nog) beter aan te pakken? Go for it! Je krijgt alle ruimte om je eigen projecten op te pakken.


Wat vragen we van jou

Binnen het bedrijf staat snel schakelen centraal; wat je vandaag bedenkt, kan morgen al live. Die manier van werken past bij je, want jij weet jouw taken goed te plannen en mist geen deadline. Gaat het toch even niet helemaal soepeltjes? Dan trek je tijdig aan de bel. Daarnaast durf je de verantwoordelijkheid voor jouw taken te nemen en, in overleg, tot uitvoering te brengen. Deze combinatie maakt dat je vanaf dag één onderdeel uitmaakt van het team.

 • Je bent bezig met een HBO / WO-opleiding. Wij kijken niet naar welke richting, alleen naar je ambitie. Ben je enthousiast? Dan komen wij graag met jou in gesprek.
 • Jij bent tenminste 32 uur beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden, startdatum tussen 15 januari en 15 februari.
 • Jij ziet elk probleem als een uitdaging en probeert dit dan ook direct op te lossen. Structuur is jou niet vreemd.
 • Doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Jij gaat met ons deze reis maken en ons helpen het bedrijf vorm te geven. Gedurende deze reis zullen veel uitdagingen op ons pad komen. Ben jij in staat om deze managen?
 • Je staat stevig in je schoenen, communiceert helder en hebt een proactieve houding!
 • Flauwe woordgrapjes? Kom maar door! Met jou samenwerken is geweldig, want gezelligheid is minstens zo belangrijk in het werk.


Wat bieden wij

Naast deze super mooie uitdaging met veel vrijheid bieden wij natuurlijk nog heel veel meer:

 • Een enorm uitdagende en leerzame omgeving waarin jij echt verantwoordelijkheid draagt voor jouw taken. Naast jouw primaire focus denk je echt mee met de operatie strategie van het bedrijf.
 • Een jong en gemotiveerd team waarin veel ruimte is voor gezelligheid & persoonlijke ontwikkeling.
 • Een mooie stagevergoeding van €400 per maand.
 • 6 vakantiedagen o.b.v. contract voor zes maanden.
 • Ambitie? Geen probleem! Je stapt in op een perfect moment en groeit mee met de organisatie.
 • De mogelijkheid om mee te doen aan de activiteiten van Pon Fit: hét gezondheidsprogramma van Pon en de Pon-bedrijven.
 • De mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen via onder andere onze Winter- en Summerlabs, talenttraining en ga zo maar door.


Overige informatie

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Lode Draaijer, te bereiken op +31 6 82 05 57 28 of via [email protected]

Gelijk solliciteren voor deze unieke kans kan natuurlijk ook! Klik daarvoor op de knop ‘Solliciteer direct’ hier onder en stuur ons je CV en motivatiebrief. Je hebt tot en met 5 januari de tijd om te solliciteren.


Sollicitatieproces:

Jouw sollicitatieproces bestaat uit één gesprek. Hierin maak je kennis met Lode en Mark, en vervolgens met de rest van het team.
Solliciteer direct

Ben je enthousiast over Lease a Bike en over de rol als Dealer account manager stagiair?

Solliciteer dan via de knop hieronder en stuur ons je CV en motivatiebrief.

Solliciteer hier