Urban Arrowc Family 2020 14 2
Terug naar het overzicht

Top 3 meest geleasede bakfietsen van 2021

Nieuws
27 December 2021
2 Minuten

De bakfiets, of ook wel de cargobike is er in verschillende soorten en maten om gemakkelijk dingen in te vervoeren. Handig om de kinderen zonder gedoe naar school te brengen en op de terugweg gelijk de week boodschappen mee te nemen. Dit op een gezonde manier zonder te hoeven denken aan parkeerproblemen. Wil jij weten welke bakfiets het beste bij jou past? De top 3 geleasede bakfietsen van 2021 vind je hieronder.


(1) Urban Arrow - Family

De Urban Arrow Family wordt gezien als dé elektrische bakfiets en behaalt logischerwijs de eerste plaats in ons klassement! Met deze fiets zig-zag je vol vertrouwen overal tussendoor. Het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen zorgen voor een fijne fietservaring. De Urban Arrow family is ook een investering in je vrijheid. Geen zorgen meer over je kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos met je gezin door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand.


(2) Lovens Explorer Pure 50

Op de tweede plaats is geëindigd de Lovens Explorer. Een elektrische bakfiets met moderne en exclusieve uitstraling. De bakfiets heeft een top kwaliteit en daar betaal je voor, maar door te gaan leasen bespaar je in kosten. Naast dat je door op deze fiets te rijden mee denkt aan jouw gezondheid en de natuur doet deze fiets dat ook. De bak is gemaakt van stootvast EPP, een duurzaam geproduceerd lichtgewicht kunststof. Omzeil de files en ervaar geen problemen meer met parkeren.


(3) Vogue Carry 3

De Vogue Carry, die met zijn drie wielen geëindigd is op de derde plaats, is wederom een elektrische bakfiets. Door de drie wielen is de fiets stabieler tijdens het rijden en zodra je de fiets stil zet. Verder heb je geen gedoe met een zware standaard. De elektrische trapondersteuning maakt hem prettig om lange afstanden mee te fietsen. Heerlijk om in het weekend als gezin een stukje te gaan fietsen dus. Daarnaast heeft de fiets een erg stijlvolle uitstraling en plek voor maar liefst vier kleintjes.


Ben je er toch nog niet helemaal uit na het lezen van dit artikel? Neem de kinderen mee en maak een proefritje bij de lokale fietsenwinkel. Het is maar net wat voor jou het belangrijkst is en waar jij de meeste waarde aan hecht. Is het de prijs-kwaliteit verhouding, een aantrekkelijk ontwerp, of kies je toch voor dat bepaalde uiterlijk? Laat je overigens niet afschrikken door een fiets die iets duurder is. Door te kiezen voor een leasefiets profiteer je van een flink fiscaal voordeel. Vaak betaal je een klein bedrag per maand, inclusief service en verzekering en kun je de fiets na de looptijd van 36 maanden zeer voordelig overnemen.


Join the ride!