Bayer X Lease A Bike
Terug naar het overzicht

Bayer fietst met Lease a Bike

Nieuws
30 May 2024

Chemiebedrijf Bayer zet vol in op duurzaamheid. Dat doen ze niet alleen op het vlak van landbouw, ook gezondheid is een belangrijk speerpunt. En daar hoort uiteraard een duurzame loopbaan voor hun medewerkers bij. Gezonde werknemers en groene woon-werkkilometers? Dan mag een fietsleaseplan natuurlijk niet ontbreken in het aanbod. Zo viel het oog van Bayer op Lease a Bike.

Bayer: waarom Lease a Bike?


Volgens Karine Buys, hoofd van de HR afdeling in de Benelux zijn er 3 goede redenen waarom Bayer kiest voor Lease a Bike als partner:


1. Geautomatiseerd platform: Lease a Bike beschikt over een gebruiksvriendelijk platform waar werknemers snel en efficiënt hun fiets bestellen. Het proces is bovendien volledig geautomatiseerd. Van ontzorgen gesproken.


2. Internationaal actief: en dat is meteen mooi meegenomen voor een bedrijf dat internationaal opereert, want op die manier kan Lease a Bike als vaste partner zowel in België als in Nederland ondersteunen.


3. Dashboarding: Lease a Bike zorgt voor een mooi platform waarop je als werkgever een duidelijk overzicht krijgt voor opvolging en verwerking van de leasefietsen van je werknemers.


En dan hebben we het nog niet gehad over het fiscale voordeel, de fittere werknemers
en de krachtige toevoeging aan je groene mobiliteitsplan.


Bekijk hier de voordelen van een fietsleaseplan.Bayer x Lease a Bike: een succesverhaal

''Ondertussen zijn er zo’n 500 van de 2000 medewerkers die met een leasefiets rondrijden in de Benelux. Dat is een heel mooi resultaat waar we trots op mogen zijn en ook op onze gedeelde visie,” aldus Karine Buys, Head of HR Bayer Benelux.


En die visie is: zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen. Een lijn die beide partners willen doortrekken in de toekomst.


Bekijk hier volledige video.


Lease a Bike voor je onderneming? Vraag je informatiepakket aan!