Schermafbeelding 2024 05 03 Om 1047 31
Terug naar het overzicht

Lease a Bike verlegt grenzen

Nieuws
2 May 2024
2 Minuten

Wereldwijd meer mensen op de fiets krijgen, dat is onze missie. En neem dat gerust letterlijk, want na Europa is nu ook de VS aan de beurt. Daarnaast draagt BusinessBike in Zweden sinds deze maand ook trots de naam Lease a Bike en daarmee ook aan deze missie.


Lease a Bike bouwt aan duurzamere toekomst in de VS

Onze lancering in de VS is een spannende stap om fietsen toegankelijker te maken voor Amerikaanse werknemers. Ik ben ervan overtuigd dat ons zakelijke fietsleaseplan een essentiële behoefte vervult van zowel werknemers, werkgevers als overheden. In samenwerking met lokale fietsenwinkels bieden we met gemak een zeer breed scala aan fietsen. Ik weet zeker dat we met Lease a Bike met ons innovatieve programma kunnen bijdragen aan een groener woon-werkverkeer en een gezondere levensstijl," aldus Milou Smeets, President van Lease a Bike United States.

Naast Europa maken wij het nu ook in de US mogelijk voor werknemers om op hun droomfiets te stappen. Daarnaast biedt het werkgevers een geautomatiseerd fietsleaseplatform dat het hele proces uit handen neemt. Tel daar de expertise van lokale fietsenwinkels bij op en je krijgt een winnende combinatie. Zo vormen wereldwijde expertise en lokale kennis een solide basis om samen verder te bouwen aan een duurzamere toekomst… op de fiets natuurlijk. 


Blik op Scandinavië

Het nieuwe avontuur in de VS haalt de aandacht van Europa niet weg, wel integendeel, want ook hier verruimen we onze blik, met name in Zweden. Daar is BusinessBike nu namelijk Lease a Bike geworden. Een strategische stap, zodat na de Duitsers, de Belgen, de Nederlanders en de Oostenrijkers, nu ook de Zweden van alle voordelen kunnen genieten van ons internationale fietsleaseplan. 

''We kijken ernaar uit om bedrijven en werknemers in Zweden de vrijheid te blijven bieden om te kiezen uit fietsen, merken, modellen en dealers, maar nu als Lease a Bike. Onze bestaande klanten zullen alles herkennen - een fiets leasen blijft net zo gemakkelijk als fietsen,” volgens Daniel Fathi-Najafi, Country Manager bij Lease a Bike Zweden.

Zo verleggen wij grenzen voor een duurzamere mobiliteit. Om als team wereldwijd mensen te inspireren om op hun droomfiets te stappen. 


Join the ride!