Focus Izalco Max My19 Front 2 Medium
Terug naar het overzicht

De 5 leukste ophangsystemen voor je racefiets

Nieuws
29 June 2021
2 Minuten


Eindelijk is het moment dan daar. Jouw grote trots! Jij hebt de wielrenfiets van je dromen weten te bemachtigen. Nu rest alleen de volgende vraag: Waar ga je jouw droomfiets neerzetten? Wielrenfietsen kosten vaak veel geld en daarom is het logisch dat jij deze niet op straat of in de tuin parkeert. Een mogelijk optie kan zijn om fiets binnen te zetten. Vaak is hier echter door gebrek aan ruimte een creatieve oplossing voor nodig zodat de fiets niet in de weg staat. Wij zochten de 5 leukste ophangsystemen voor je fiets uit!


(5) BOTL- Bike On The Lodge

Wij trappen dit klassement af met de “BOTL- Bike On The Lodge. De Bike On The Lodge wordt handgemaakt van schitterend eikenhout. Daarnaast is de BOTL een redelijk goedkope optie om ervoor te zorgen dat jouw fiets op een prachtige wijze zichtbaar is. De BOTL is namelijk verkrijgbaar vanaf 89,95 euro. Op zoek naar een originele en tevens redelijk goedkope manier om je fiets in je huis te plaatsen? Zoek dan niet verder en bestel de BOTL!

Klik hier voor bestellen


(4) Super Hero- Cycloc

Uiteraard kunnen award winnaars niet ontbreken in onze top 5 van de leukste ophangsystemen. De Super Hero-Cycloc is heel eenvoudig te gebruiken en geschikt voor elk type fiets. Je bestelt dit ophangsysteem al vanaf 54 euro. De Super Hero-Cycloc maakt gebruik van drie compacte, erg stevige en opvallende plastic houders die de fiets aan de voorband, aan de achterband én één pedaal omhoog houdt. Ben jij op zoek naar dé manier op je fiets op een onopvallende manier op te hangen in je huis? Dan is de Super Hero- Cycloc jouw ophangsysteem.

Klik hier voor bestellen


(3) Bike Dock – Artivelo

Ben jij altijd op zoek naar je fietsspullen of raak jij deze zelfs kwijt? Met de Bike Dock-Artivelo is dit verleden tijd! Jij hebt je fietsspullen namelijk nu altijd op een plek: Aan de muur. De Bike Dock biedt de mogelijkheid om onder andere je schoenen, bril en helm op te bergen. Tot slot vormt het bruine lederen kussentje aan de binnenzijde van de wandbeugel zich naar elke type fiets. Ideaal! De Bike Dock-Artivelo is voor 109 euro van jou en daarnaast in diverse kleuren beschikbaar. Ben jij een sloddervos? Maak het dan een stuk eenvoudiger voor jezelf en schaf de Bike Dock- Artivelo aan.

Klik hier voor bestellen


(2) Airlok- hiplok

De Airlok is het eerste ophangsysteem waardoor je fiets stevig vastzit wanneer je deze op slot doet. Dankzij de geïntegreerde stalen sluiting hoef jij je nooit meer zorgen te maken of je fiets wel goed aan de muur vastzit! De Airlok is dus niet alleen mooi, maar ook heel erg veilig. De Airlok is verkrijgbaar vanaf 160 euro en in diverse kleuren verkrijgbaar. Dankzij het samenvoegen van functionaliteit, maximale veiligheid en design kan de Airlok worden gezien als het optimale ophangsysteem voor thuis!

Klik hier voor bestellen


(1) Artifox

Dé absolute en welverdiende winnaar van onze top 5 ophangsystemen: de Artifox. De Artifox kan worden omschreven als stijlvol en compact. Dit is hét ophangsysteem voor iedereen die minder ruimte in huis heeft! Daarnaast installeer je de Artifox binnen 10 minuten. Tot slot is dit ophangsysteem geschikt voor alle typen fietsen (MTB/Racefiets) en wielen tot 3,25 inch en in diverse kleuren verkrijgbaar. Vanaf 175 euro is de Artifox van jou. Op zoek naar stijl, comfort en gemak? Wacht dan niet langer en bestel de Artifox!

 Klik hier voor bestellen