Sparta e-bikes

Sparta Bike Logo
Sparta E Bike Leasen

Lease jouw Sparta e-bike

Sparta bestaat al sinds 1917 en is niet meer weg te denken uit het fietslandschap. Sparta ademt innovatie. Sparta speelt in op de nieuwste technologieën en levert elk jaar nieuwe producten van topkwaliteit. Veel innovatieve modellen zijn bedacht door Sparta. De introductie van de allereerste e-bike werd gedaan door Sparta. Ook de bekende transportfiets en de nieuwe uitvoering van de iconische omafiets: De Granny.

De eerste Sparta e-bike

Sparta kwam als eerste op de markt met een elektrische fiets, de Sparta Ion. Deze werd in 1998 geïntroduceerd. Deze elektrische fiets wordt gezien als voorloper van de elektrische fietsen en hiermee opende Sparta de weg voor zichzelf en de fietsindustrie voor verdere ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen.

Naast het ontwikkelen van de eerste e-bike, houdt Sparta op de dag van vandaag zich ook bezig met het innoveren van haar e-bikes. Zo heeft Sparta geavanceerde technologieën voor de aandrijving, batterij en slimme elektronica om e-bikes te ontwikkelen die voldoen aan de behoefte van verschillende fietsers. 

Ook vind Sparta het belangrijk om aandacht te besteden aan duurzaamheid en milieubewustzijn bij de productie van fietsen.

Jouw Sparta elektrische fiets leasen via je werkgever.

Sparta biedt verschillende soorten fietsen aan, waaronder veel elektrische fietsen. Een bekende lijn is de Sparta A-lane. Ben jij benieuwd of er een model voor jou bijzit, bekijk dan het aanbod.

Sparta E Bike
Sparta E Bike Accu

Kan ik zakelijk leasen?

Sparte E Bike Leasen Lease A Bike

Populaire Sparta fietsen