Koga stads- en tourfietsen

Koga Logo Png
Stadsfiets Koga

Lease jouw Koga stads- of tourfiets

KOGA-fietsen zijn super licht, sportief en tot in de puntjes luxe afgewerkt. Het zijn dé fietsen waar je op kunt rekenen, of je nu door de stad fietst of een toertocht maakt. Elke keer als je op een KOGA-fiets stapt, beleef je gewoon het ultieme fietsplezier. Ze rijden fantastisch en zijn echt van topkwaliteit, waardoor elke rit speciaal wordt. Wat ze echt uniek maakt, is hun eigenzinnige ontwerp met mooie kleuren en subtiele logo's. Geen wonder dat ze al verschillende designprijzen hebben gewonnen.


De KOGA WorldTraveller heeft de prijs voor Fiets van het Jaar 2024 gewonnen van de RAI! Dit is al de derde keer dat deze fiets deze prijs wint, eerder gebeurde dat al in 1999 en 2012.

De Geschiedenis van Koga

In 1974, toen mensen meer vrije tijd kregen door een kortere werkweek, kwam Koga als nieuwkomer op de markt. Andries Gaastra, vroeger verkoopdirecteur bij Batavus, begon Koga B.V. in Heerenveen toen zijn vader Gerrit het bedrijf Batavus verkocht. Hij combineerde de eerste letters van zijn vrouw Marion Kowallik's achternaam met die van zijn eigen achternaam om de merknaam Koga te vormen.


Het doel van Gaastra was om een exclusieve lijn van lichtgewicht fietsen te introduceren. Hij begon met het assembleren van de allereerste Koga-fietsen in zijn huis in Oranjewoud, vlakbij Heerenveen. Maar al snel besloot hij om bepaalde taken uit te besteden om aan de exclusieve wensen te voldoen. Toen Koga importeur werd van Shimano-onderdelen, begon het een netwerk op te bouwen met andere Japanse fietsproducenten, waaronder Miyata. Miyata was al 80 jaar bezig met het produceren van fietsframes op dat moment. Tot 2010 werden er frames door Miyata geproduceerd en droeg de merknaam als toevoeging Miyata.

"Met zorg ontworpen"

Koga Supermetro Stadsfiets
Koga Tourfiets

100% getest voor super kwaliteit

Bij KOGA zijn ze trots op het vakmanschap van hun monteurs. Elke KOGA-fiets wordt met de hand gebouwd door één monteur in Heerenveen. Ze selecteren zorgvuldig vakmensen en geven hen de juiste training, omdat ze weten dat aandacht voor detail belangrijk is. Het resultaat? Een fiets die perfect is voor fietsliefhebbers zoals jij. En daar stopt het niet: bij elke KOGA-fiets ontvang je een fietspaspoort met de naam en foto van de topmonteur die jouw fiets heeft gebouwd.

Kan ik zakelijk leasen?

Koga Stadsfietsen Tourfietsen

Populaire Koga fietsen