Blijf fietsen met Tworby!

Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en jezelf vrij en veilig te verplaatsen. Waar je ook vandaan komt. Waar je ook naartoe gaat. Om deze doelstelling waar te maken is de samenwerking met Tworby een grote stap in de goede richting. 


Is fietsen opeens niet meer vanzelfsprekend? Door evenwichtsproblemen of een (tijdelijke) beperking kan het zijn dat je meer stabiliteit nodig hebt. De Tworby kan dat bieden en maakt van een (elektrische) fiets een stijlvolle driewielfiets. Zo geven we iedereen de mogelijkheid om fit en mobiel te blijven met behulp van je lease fiets.


"Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen."

Fietsen is voor iedereen toegankelijk

Sinds kort werken wij samen met Tworby, een perfecte match wat betreft onze visie, heel Nederland op de fiets. Een accessoire voor op de fiets die bijna iedere fiets gemakkelijk tot een driewieler kan ombouwen. Zo kan je met een beperking ook blijven fietsen. 


Samen met Tworby proberen wij zoveel mogelijk mensen te activeren om op hun droomfiets te blijven stappen. Fietsen is namelijk niet alleen goed voor de gezondheid en goed voor je portemonnee, maar ook goed voor de wereld. 

Het aanpassen van je eigen fiets

Tworby is een accessoire die een fiets om kan bouwen tot driewieler zonder er een nieuwe fiets voor aan te hoeven schaffen. In no-time kan jij veilig de weg op met jouw eigen fiets. 


Meneer Koemeester heeft zijn tweewieler laten ombouwen tot driewieler omdat de linkerkant van zijn lichaam verlamd is geraakt door een herseninfarct. De Tworby stimuleert zijn zelfredzaamheid én zijn revalidatieproces. Hij fietst een paar keer per week voor werk, beweging of sport en voor zijn sociale contacten. Tot 15 kilometer gaat het fietsen hem probleemloos af, pas daarna wordt het moeizamer.

"Ik associeerde fietsen eerder met ongemak, drukte en onveiligheid, maar dat is na een half jaar fietsen op de Tworby niet meer het geval."

Eenvoudig te leasen

Online via de dealer locator is te vinden welke dealers Tworby als accessoire aanbieden. Als je de dichtsbijzijnde dealer hebt gevonden, is Tworby eenvoudig mee te leasen bij de fiets. En betaal je hem mee met je maandelijkse leasebedrag van je fiets. De gespecialiseerde dealer geeft de fiets compleet met Tworby geïnstalleerd mee.


Vind jouw Tworby