Fiets naar je Werk 4-daagse

Lease a Bike en Team Jumbo-Visma: 4 dagen werkend Nederland op de fiets!

Sinds de start van Lease a Bike is het ons doel om heel werkend Nederland op de fiets te zetten. Met elkaar, met onze partners. Zo kunnen we net als onze trotse partner sinds 1 januari, Team Jumbo-Visma, #samenwinnen. Samen zien wij de fiets niet alleen als manier om je van A naar B te verplaatsen. De fiets is een manier om goed te doen. Goed voor je gezondheid, goed voor je portemonnee en goed voor de wereld. 


Op 25 mei is de landelijke Fiets naar je Werkdag. Team Jumbo-Visma en wijzelf zijn van mening dat we nog meer kunnen doen om het verschil te maken. Daarom dagen wij heel werkend Nederland uit om van 22 tot en met 25 mei op de fiets te stappen. Het doel van de Fiets naar je Werk 4-daagse is om zoveel mogelijk medewerkers op de fiets naar het werk te laten gaan.


Maak jij een collega enthousiast om tijdens de Fiets naar je Werk 4-daagse samen naar het werk te fietsen? Dan maken jullie kans op sportieve prijzen: Twee VIP-tickets voor het NK WIelrennen op 25 juni in Sittard-Geleen of gesigneerde merchandise van Jumbo-Visma!

Durf jij de uitdaging aan?

Af en toe naar je werk fietsen is goed, maar bij Team Jumbo-Visma en Lease a Bike geldt: hoe vaker, hoe beter! Hoe vaker we fietsen, hoe groter de impact. Vanuit deze gedachte zetten we samen de vierdaagse challenge in gang om verandering teweeg te brengen. Tijdens deze vierdaagse willen we de fietscultuur verder verspreiden in Nederland: met als hoofddoel: goed doen. Doe jij mee?

Zo werkt het

Meld je aan

Ben je van plan om deel te nemen aan de Fiets naar je Werk 4-daagse? Super! Je kan je deelname bevestigen via onderstaande button. Vergeet het niet aan te geven als je met een collega op de fiets springt. Zo kunnen wij de totale impact meten van de actie en maak jij kans op de hoofdprijs! Is je werkgever aangesloten bij Lease a Bike? Meld je dan aan op deze pagina voor onze klanten.

Stap op de fiets

Pomp je banden op en stap op de fiets tussen 22 en 25 mei. Door op de fiets te stappen doe je niet alleen goed voor jezelf, maar je draagt ook bij aan een gezondere wereld!

Maak kans op een mooie prijs

Heb je samen met een collega deelgenomen aan de 4-daagse? Dan maken jullie samen kans op 2 tickets voor het NK Wielrennen of gesigneerde Team Jumbo-Visma merchandise! De winnaars worden op 29 mei bekendgemaakt.

Meld je nu aan

In het kort

Wanneer

We trappen de 4-daagse af op 22 mei. Fiets je volledig mee? Dan finishen we samen op 25 mei.

Aanmelden

Via dit formulier kun jij je aanmelden. Vergeet de naam van je fietsmaatje niet door te geven.

Winacties

De winnaars van de NK tickets en Jumbo-Visma merchandise ontvangen op 29 mei bericht.

Terugblik

Fiets naar je Werk Dag 2022

Vorig jaar heeft Lease a Bike de eerste succesvolle editie van de Fiets naar je Werkdag georganiseerd . Ruim 700 werknemers van aangesloten bedrijven hebben toen een bedrag van €3.846,- bij elkaar getrapt.


Met veel enthousiasme hebben de deelnemers foto’s van hun deelname gedeeld. Dit jaar schakelen we nog een tandje bij! Ons doel is om de donatie van 2022, waar werknemers van aangesloten klanten aan bijdragen, ruim te overtreffen.


FAQ

Kan iedereen deelnemen aan de Fiets naar je Werk 4-daagse?

Het doel is om zoveel mogelijk werknemers op de fiets naar werk te laten gaan! Zowel werknemers van aangesloten bedrijven als niet-aangesloten bedrijven mogen deelnemen.

Hoe veel dagen moet ik deelnemen om kans te maken op de prijzen?

Iedere fietskilometer maakt impact. Daarom hebben we besloten om elke deelnemer die ten minste één dag met een collega op de fiets springt kans te laten maken op de prijzen.

Overall score: 4.6
462 Google Reviews
katarzyna plocica
November 29, 2023
Super
Chantal Bennink
November 27, 2023
Goede service, snel geregeld, had een probleem maar dat is adequaat opgepakt en goed opgelost, kan Lease a BIke zeker aanbevelen
Cristy Elmendorp
November 27, 2023
De ondersteuning die ik heb gekregen van Lease a Bike en specifiek Ria is ronduit uitstekend! Ze was zo attent, sympathiek en bereid om een ​​oplossing voor mijn situatie te vinden. Ze volgde mij ook persoonlijk op en deed haar uiterste best om mij te helpen. Ik zal Lease a Bike zeker aanbevelen aan mijn netwerk en hopelijk in de toekomst klant worden.
Pieter Holtermans
November 26, 2023
Snel geregeld en super service!
Wil en Sabine Körver
November 15, 2023
Alles duidelijk en goed geregeld.
micha jeurink
November 14, 2023
Ik heb in notime een geweldige leasefiets waar ik maar n gering bedrag voor hoef te betalen van mijn bruto loon. Super! En dat het via een fietsenzaak in mijn buurt gaat is helemaal fijn. Als er iers is kan ik zo daarheen en word alles gefixt en kost mij dat niets. Dikke aanrader. Elk goed bedrijf zou dit voor zijn medewerkers moeten bieden. Zo kan iedereen op een gezonde manier toch vlot naar zn werk óf zoals ik van cliënt naar cliënt. Dikke duim voor jullie en een verdiende 5sterren omdat je niet meer kan geven.
Frank De Haan
November 06, 2023
Zeer tevrede van A tot Z en zeker ook met de goede service van Lobbe Tweewielers uit Terheijden!
Alida van Bruggen
November 06, 2023
Een hele goede service. Heb een geweldig fiets waar ik met plezier op fiets.
Wietse Adema
November 04, 2023
Ik ben super tevreden met lease a bike! Het proces van werkgever naar lease a bike ging heel erg soepel en kon al snel mijn fiets halen, ik ben er super blij mee!
Jan B
November 04, 2023
Snelle en makkelijke afhandeling bij het aanschaffen van een leasefiets bij onze fietsenwinkel.
Laat je inspireren
Nieuws

Boels 'Met Lease a Bike opereren we makkelijk over landsgrenzen heen.'

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. Het Sittardse familiebedrijf is inmiddels actief in 18 landen en telt 7.000 medewerkers. Zij blijven fit en vitaal dankzij een stadsfiets, e-bike of speed pedelec via de fietsregeling van Lease a Bike.


Nieuws

Lease a Bike verbindt zich aan Team Jumbo-Visma

Vanaf 1 januari zijn wij trotse partner van Team Jumbo-Visma! Richard Plugge: “In Nederland en België is de fiets verweven in ons leven. De missie van Lease a Bike is om heel Europa te inspireren en activeren om op de fiets te stappen.

21 December 2022 2 Minuten

Nieuws

Kick-off ‘duurzaam 2023’: Lease a Bike plant samen met fietsenwinkels Trees for All-bos

Het wordt een jaar waarin wij onze aangesloten fietsenwinkels nog nauwer betrekken bij verdere CO2-reductie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De weg naar een volledig duurzame wereld is lang, maar wij willen kilometers maken!

7 February 2023 3 Minuten

Vragen? We staan voor je klaar!

Mail ons via:

[email protected]

Bel ons via:

085-2089000