Fiets naar je Werk 4-daagse

Hoe werkt het?

Wanneer

Van 22 t/m 25 mei kunnen medewerkers op de fiets stappen voor het goede doel.

Donatie

Lease a Bike doneert 21 cent per gefietste kilometer aan Stichting Leergeld.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via dit formulier.

Screenshot 2021 01 18 At 152858

Fiets mee en maak kans op geweldige prijzen!

Stap jij samen met ons tussen 22 - 25 mei op de fiets? Dan doneert Lease a Bike 0,21 cent per gefietste kilometer aan Stichting Leergeld. Kan je niet alle dagen meefietsen? Geen probleem! Zolang jouw werkgever maar is aangesloten bij Lease a Bike. Samen met Stichting Leergeld willen we ervoor zorgen dat geen kind achterop raakt. Net als vorig jaar slaan wij de handen ineen om ervoor te zorgen dat kinderen uit gezinnen met een laag inkomen ook fietskilometers kunnen maken.

Jumbosram

Meld je aan

Meld je aan via dit formulier. Vergeet niet je collega's te enthousiasmeren om ook mee te doen!

Fiets mee

Pomp je banden op en stap op de fiets tussen 22 en 25 mei. Elk kilometer telt, het is niet noodzakelijk alle vier de dagen mee te doen.

Geen kind achterop

Voor iedere kilometer die jij fietst doneert Lease a Bike 0,21 cent aan Stichting Leergeld. Stichting Leergeld maakt het voor alle kinderen mogelijk om fiets kilometers te maken. In samenwerking met lokale organisaties geven zij kinderen die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen een goede fiets.

Wat kan ik winnen?

Tickets NK Wielrennen

Heb je een collega geënthousiasmeerd en fietsen jullie samen voor Stichting Leergeld? Dan maak je kans op 2 tickets voor het NK Wielrennen op 25 juni in Sittard-Geleen. Geef op het aanmeldformulier aan met welke collega jij fietst.

Jumbo-Visma Cervélo

Maak kans op een echte Team Jumbo-Visma Cervélo racefiets voor één dag! Lever vóór woensdag 24 mei 12:00 uur het bewijs in van jouw gefietste kilometers. Lees hierover meer op het aanmeldformulier.


Terugblik

Fiets naar je Werk 4-daagse 2022

Vorig jaar heeft Lease a Bike de eerste succesvolle editie van de Fiets naar je Werkdag georganiseerd. Ruim 700 deelnemers hebben toen een bedrag van €3.846,- bij elkaar getrapt.


Met veel enthousiasme hebben de deelnemers foto’s van hun deelname gedeeld. Dit jaar schakelen we nog een tandje bij! Ons doel is om de totale donatie van 2022 ruim te overtreffen. Hier hebben wij jullie hulp bij nodig! 


Copy Of Social Template 1080x1080 V2 Static Green

Download hieronder alle materialen om de actie te promoten

Intranet / e-mail NL
Intranet / e-mail EN
Visual

Schermafbeelding 2022 10 13 Om 1405 06
Over Stichting Leergeld

Jaarlijks helpt Stichting Leergeld zo'n 20.000 kinderen aan een fiets. Dit houdt in dat kinderen uit gezinnen met weinig geld nu toch, net als hun leeftijdsgenoten, een goede fiets hebben om naar school, naar de sportclub of naar vriendjes te kunnen. Toch heeft niet ieder kind de financiële middelen voor een fiets. Al meer dan 25 jaar zet Stichting Leergeld zich plaatselijk in om ervoor te zorgen dat kinderen uit deze gezinnen ook onbezorgd mee kunnen doen op school en in hun vrije tijd. Middels deze campagne vraagt Stichting Leergeld aandacht voor haar inzet om ervoor te zorgen dat alle kinderen in Nederland op de fiets kilometers kunnen maken.


Dit is een goede match met onze missie en visie om heel Nederland op de fiets te krijgen. Lease a Bike maakt fietsen haalbaar voor iedereen en ook voor kinderen.


Lease a Bike wil ervoor zorgen dat iedereen in Nederland op de fiets kan stappen!


Vind hier het antwoord op de veelgestelde vragen

Ik kan niet alle vier de dagen meefietsen is dat erg?

Het is geen probleem als je niet alle dagen op de fiets kan stappen. Ook als je maar één dag op de fiets stapt en de resultaten met Lease a Bike deelt, fiets je mee voor het vergroten van de donatie aan Stichting Leergeld.

Moet ik verplicht een leasefiets hebben om deel te nemen?

Nee, iedereen kan meedoen! Wij organiseren de Fiets naar je Werk 4-daagse voor medewerkers met en zonder leasefiets.

Kan ik ook privé kilometers opgeven voor de donatie?

Tijdens deze actie wordt alleen gekeken naar woon-werk kilometers. Privé kilometers tellen dus niet mee.

Hoe kan ik de fietsresultaten delen met het team van Lease a Bike?

Het is belangrijk dat je al je gefietste woon-werk kilometers goed registreert. Doe dit bijvoorbeeld via Strava of een activity tracker. Het bewijs kan je vervolgens via een afbeelding opsturen naar het team van Lease a Bike. Alle werknemers die zich hebben aangemeld via dit formulier ontvangen hierover later meer informatie per mail.

Vragen? We staan voor je klaar!

Mail ons via:

tobias@lease-a-bike.nl

Bel ons via:

085-2089000